Varane konuştu: "Ronaldo'yu eleştirmek..."

28.09.2017 - 16:59 | Son Güncellenme: 28.09.2017 - 16:59

AJANSSPOR DIŞ HABER – İspanya Ligi takımlarından Real Madrid’de sözleşmesi 2022 yılına kadar uzatılan Raphael Varane, değerlendirmelerde bulundu. Varane, kariyeri, planlamaları ve düşünceleri hakkında dikkat çekici sözler söyledi.

“Keyif alıyorum”

Varane, ”Benim için çok mutlu bir gün. Çok mutluyum. 24 yaşındayım ve Real Madrid ile olan hikayemin fantastik olduğunu söyleyebilirim. Burada oynamaktan keyif alıyorum ve daha fazla başarılar kazanmak istiyorum” dedi.

Teknik direktör Zidane hakkında…

Zinedine Zidane’ın kendi kariyeri adına çok önemli olduğunun altını çizen Fransız stoper, ”Bana her zaman yardımcı oluyor. Desteği için kendisine teşekkür ediyorum. Ona çok saygı duyuyorum. Harika bir futbolcuydu ve antrenör olarak da aynı şekilde devam ediyor. Onunda birlikte çalışmaktan ve kendisinden birşeyler öğrenmekten mutluyum” ifadelerini kullandı.

Ayrılmayı hiç düşündü mü?

Real Madrid’in terk etmeyi hiçbir zaman düşünmediğini ve bu kulübün kendisi adına çok önemli olduğunun altını çizen Varane, ”Zaman zaman zor anlar yaşadım. Bu deneyim beni daha güçlü kılıyor. Başarıları tekrarlamak istiyorum. Böyle bir kulüpte kariyerim devam edeceği için memnunum. Harika biz sezon geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

Cristiano Ronaldo’yu eleştirmek…

Ronaldo hakkında da konuşan Real Madrid’in stoperi, ”Ronaldo her zaman aynı. Böyle bir oyuncuyu hayranlıkla izlersiniz. Rakamlar da onun ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. O iyi bir futbolcu. Futbol tarihine adını yazdırmış bir isim. O açıdan kendisini eleştirmek biraz zor” yorumunu yaptı.

Futbolu Real’de bırakmak ister mi?

Fiziksel olarak problemi olup olmadığı sorusuna ise Varane, ”Sakatlıklar futbolun bir parçası. Şu anda iyiyim ve çalışıyorum. Real Madrid’de futbolu bırakmak ister miyim? 5 yıllık sözleşme imzalayacağım. O zaman 29 yaşında olacağım. Futbolu tabi ki burada bırakmayı isterim. Önce, elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Takım arkadaşlarıma güveniyorum” diye konuştu.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler