Carlo Ancelotti: "Arda Güler, Real Vallecano kadrosunda olacak"

04.11.2023 - 14:51 | Son Güncellenme: 04.11.2023 - 16:07

İspanya Ligi takımlarından Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in Real Vallecano kadrosunda olacağını açıkladı... İşte detaylar...

Carlo Ancelotti: "Arda Güler, Real Vallecano kadrosunda olacak"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, yarın Real Vallecano ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. 

Arda Güler kadroda

İtalyan teknik adam, sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalarına devam eden milli futbolcu Arda Güler'in maç kadrosunda yer alacağını söyledi. 

"Arda Güler'in oynamaya ihtiyacı var"

Ancelotti, "Arda Güler yarın kadroda olacak. Takımla antrenman yapıyor. Tabii ki dakikalara, oynamaya ihtiyacı var. Onun kondisyonunu geliştirmek için özel bir planlama yapacağız" dedi. 

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor!
Habere Git

Açıklamalarına devam eden Ancelotti, "Arda Güler, orta sahada, 10 numara, forvette ve kanatta da oynayabiliyor. Tchouameni? Camavinga oynayacak" şeklinde konuştu. 

"Çok fazla rotasyon yapacağım"

Rotasyona gideceğini söyleyen Ancelotti, "Bu 3 maçta çok fazla rotasyon yapacağım. Vinicius ve Rodrygo yakında tekrar gol atacak, bundan dolayı endişelenmiyoruz. Dani Ceballos önümüzdeki hafta takımla antrenmanlara başlayacak. Ferland Mendy, Braga karşısında geri dönecek.

Fran Garcia çok iyi gidiyor. Onu gerçekten seviyorum. Hiçbir şeyi değiştirmesine gerek yok. Mendy'nin daha fazla oynaması hiçbir şey ifade etmiyor. Biz ondan memnunuz.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe-Trabzonspor maçının VAR hakemi belli oldu!
Habere Git

"Marcelo'yu Fluminense'de destekleyeceğiz"

Elbette Marcelo'yu Fluminense'de destekleyeceğiz. Burada hepimiz onun hayranıyız. Boca'ya karşı hiçbir şey yok ama Marcelo bizim efsanemiz. 

"Endrick çok iyi gidiyor"

Endrick? Ne yaptığını izliyoruz. Çok iyi gidiyor. Çok hızlı ilerliyor. Mendy bizim referansımız. Ancak bazı durumlarda Camavinga da katkıda bulunabilir.

Lig bu yıl oldukça rekabetçi. Sonuna kadar Barcelona ve Atletico ile mücadele edeceğiz, bakalım Girona'ya ne olacak" şeklinde konuştu.

Öte yandan Real Madrid'e geldiğinden bu yana ilk hazırlık kampında ardından 26 Eylül'de antrenmanda iki ayrı sakatlık geçiren Arda Güler, henüz kendini gösterme fırsatı bulamamıştı.

Arda'nın yarınki Rayo Vallecano maçının ikinci yarısında sonlara doğru oyuna girmesi ve Santiago Bernabeu Stadı'nda ilk defa Madridli taraftarların karşısına çıkması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray: "Muslera'da kırığa rastlanmadı"
Habere Git

Real Madrid - Rayo Vallecano maçı ne zaman?

Real Madrid ile Rayo Vallecano arasındaki maç yarın oynanacak (5 Kasım Pazar). Saat 23.00'te başlayacak olan mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport naklen yayınlayacak.

İşte Real Madrid'in Real Vallecano kamp kadrosu: Arda listede

  • Kaleciler: Lunin, Kepa, Diego Piñeiro.
  • Defans: Carvajal, Alaba, Nacho, Lucas V., Fran García, Rüdiger.
  • Orta saha: Bellingham, Kroos, Modrić, Camavinga, Valverde, Arda Güler, Nico Paz. 
  • Hücum: Vini Jr., Rodrygo, Joselu, Brahim.

Senin için hazırladığımız haberler