Ve Beşiktaş 'VİDA'yı söküyor!

05.08.2017 - 02:50 | Son Güncellenme: 05.08.2017 - 02:50

Gündeme birçok isim geldi, yazıldı, çizildi ama Beşiktaş taraftarının beklediğine değdi. Alvaro Negredo’yu kadrosuna katarak hem Avrupa’da hem de Türkiye’de büyük yankı uyandıran Beşiktaş’ta yeni hedef ise savunmanın göbeği. Marcelo’dan boşalan mevkiiyi yıldız bir isimle doldurmak isteyen Kartal’da gözler Domagoj Vida’dan başkasında değil. Dinamo Kiev’in Şampiyonlar Ligi’ne ön elemede havlu atması ve bu sezon kemer sıkmaya karar vermesiyle Siyah-Beyazlılar düğmeye bastı.

Pepe ve Negredo transferlerinde çok önemli işler başaran yönetici Umut Güner ve ekibi, Kuzey temsilcisiyle görüşme yapmak üzere Ukrayna’ya hareket ediyor. Geçen sezon da Beşiktaş’ın gündemine gelen, ancak yüksek maliyeti nedeniyle alınamayan oyuncunun işi bu kez bitecek. Sadece yarım sezonluk sözleşmesi kalan 28 yaşındaki Hırvat yıldızdan bonservis geliri elde etmek isteyen Dinamo Kiev yönetimi bu kez pazarlıklarda daha esnek davranacak. 

2 MİLYON EURO

Kariyerine Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek isteyen ve menacerler aracılığıyla kurulan temasta Beşiktaş’a olumlu sinyaller gönderen Vida’nın ayrılmak istemesini koz olarak kullanacak olan Kartal, bu transferde kapıyı 2 milyon Euro’dan açacak.  

MEDEL ZOR...

Stoper için Beşiktaş’ın listesinde bulunan isimlerden bir tanesi de İnter’in yıldızı Gary Medel’di. Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı oyuncu için nabız yoklayan Siyah-Beyazlılar, görüşmeleri neredeyse başlamadan bitirdi. Bunun nedeni İtalyan temsilcisinin istediği yüksek bedel. 5 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Medel’in alacağı ücret de eklenince Beşiktaş’ın ikinci stoper transferi için ayırdığı bütçe epey aşıldı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler