Ve Gökhan Töre kararını verdi!

21.02.2019 - 13:23 | Son Güncellenme: 21.02.2019 - 16:23

Ve Gökhan Töre kararını verdi!

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve zor günler geçiren Gökhan Töre, Siyah-Beyazlılardaki geleceğine ilişkin kararını verdi.

Ocak ayında Beşiktaş’tan ayrılması gündeme gelen, fakat son bir kararla takımda kalan Gökhan Töre’nin PAF takımıyla antrenmanlara çıkması oyuncuda psikolojik anlamda infiale yol açtı.

 

Yönetimin ‘Affedelim’ teklifine Şenol Güneş’in ‘PAF takımında devam etsin’ iddiaları Gökhan Töre’yi derinden sarsarken tecrübeli futbolcunun menajeri Ali Pektaş’ın açıklamaları Töre hakkında alınan kararları ortaya çıktı.

Şu anda Beşiktaş’ta çalışmalarına aralıksız devam eden ve kendisini hazır tutmak isteyen Gökhan Töre’nin sezon biter bitmez siyah beyazlı kulüpten ayrılacağı belirtilirken, 28 yaşındaki milli futbolcunun kariyerine yurtdışında devam edeceği öğrenildi.

 

"İtalyan kulübü ile anlaşamadık"

Devre arası transfer döneminde bir İtalyan kulübüyle masaya oturduklarını fakat ücret konusunda anlaşamadıklarını sözlerine ekleyen Ali Pektaş, Gökhan Töre’nin sezon sonunda bonservisini eline almasıyla Serie A ya da La Liga takımlarından birini seçeceği ifade edildi.

Güneş reddetmişti

Siyah-Beyazlı yöneticilerin, teknik direktör Şenol Güneş'e Gökhan Töre'nin affedilmesi konusunda teklifte bulunmuş deneyimli teknik adam ise teklife reddetmişti.

Güneş, Töre'nin sezon sonuna kadar PAF takımda devam etmesi yönünde kesin karar vermişti.

Sert bir açıklama yapmıştı

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Gökhan Töre, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kadro dışı kalmasının sebebini bilmediğini ifade etmişti.

 

Uzun bir süredir hakkımda çıkanları okuduğumda izahını kendime bile yapamadığım; sadece karalama ve değer düşürme amacı taşıyan haberler hakkında kamuoyuna ve basın mensuplarına doğru ve gerçek bilgilendirmeyi yapmak zorundayım!

Şimdiye kadar sabır ve sükunet ile hiç kimseyi zan altında bırakmamak adına hiçbir açıklamada bulunmadım.

Şahsıma yapılan bu haksızlığa karşı sorduğum hiçbir soruya cevap alamadığımı, tüm kapıların yüzüme acımasızca kapatıldığını sizlerle üzülerek paylaşmak isterim.

On beş yıldır yürüdüğüm bu profesyonel yolda, Allah'ın bana verdiği yetenek sayesinde zaman zaman önümdeki taşlara takılıp düşsem de her seferinde daha güçlü ayağa kalktım. Daha fazla çalıştım. Çalışmaya devam edeceğim.

Sakat değilim. Affedilmeyi bekleyecek bir saygsızlık ya da terbiyesizlik yapmadığımı siz kamuoyu ve değerli basın mensuplarına duyurmak isterim! Sizler gibi ben de kadro dışı kalma sebebimi hala bilmiyorum.

Futboldaki fiziksel çabamın dışında dönem dönem tarafıma karşı yürütülen saha dışı kirli oyunlarla da mücadele ederek ayakta kaldım ve yoluma her zaman daha güçlü bir şekilde devam ettim. Şu anda da gerek saha içi gerekse de saha dışı mücadeleler için mental ve fiziksel olarak tam anlamıyla hazır olduğumu belirtmek isterim.

Üzülerek söylemem gerekiyor ki: mental ve fiziksel anlamda tam olarak hazır olmuş olsanız bile; masa başında oturan, profesonellikten oldukça uzak, kendi menfaat ve egolarını sizin emek ve alın terinizin önünde tutan kişilerin sadece canları öyle istediği için düşmanca hisleri ile verdikleri kararlar emeklerinizi yerle bir edebiliyor.

Ben Türk Milli Takımı'nda ve Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olan Beşiktaş'ta forma giymekte olan, emek ve alın teri dikkate alındığı sürece de bu formayı her zaman gururla terletecek yirmi yedi yaşında yeni başarılar ve şampiyonluklar için mücadele etmeye hazır bir futbolcuyum.

Bilinmelidir ki döktüğüm her damla alın terimin arkasında dimdik duracağım ve tarafıma yapılan haksızlıklara karşı birey olarak sahip olduğum tüm haklarımı çekinmeden kullanacağım.

Kişilerin kendi ego ve hırsları için başkalarının kariyeri ve hayalleri ile oynamasının bedeli ne adalet karşısında ne kişinin kendi vicdan muhasebesinde ne de kamuoyu nezdinde kabul edilir olmayacaktır!

Saygılarımla, Gökhan Töre...

Senin için hazırladığımız haberler