Ve Pepe açıkladı!

03.07.2017 - 09:11 | Son Güncellenme: 03.07.2017 - 09:11

Ve Pepe açıkladı!

Önümüzdeki sezon hem Türkiye’deki lig şampiyonluğunu korumak hem de Şampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlar alarak adından söz ettirmek isteyen Beşiktaş, transferde bu yazın en büyük bombasını patlatmaya çok yakın...

Savunmaya mutlaka takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, gözünü Real Madrid’le yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Pepe’ye çevirmişti. 34 yaşındaki savunmacıyı ikna etmek için önce menajeri Jorge Mendes’le görüşen, ardından takım arkadaşı Ricardo Quaresma’yı devreye sokan Beşiktaş, en son hamlesini de, Mendes’le yakın ilişkileri olan menajer Ahmet Bulut üzerinden yaptı. 

PEPE'DEN SICAK AÇIK AÇIKLAMA..Konfederasyon Kupası'nın sona ermesiyle tatile çıkan Pepe, yaptığı açıklamada, "Şimdi biraz dinleneceğim, daha sonra kararımı açıklayacağım. Neler olacağını ben de bilmiyorum ama Real dönemim kesinlikle bitti." dedi.

Öte yandan Bulut’a bu transfer için tam yetki veren Kara Kartal, tecrübeli stoper için 2 yıl üzerinden toplamda 10 milyon Euro’luk teklifini yineledi. 

Kartal artık ilk sırada...Fransız temsilcisi PSG’nin de devreden çıkmasıyla yıldız futbolcunun transferi konusunda ilk sırada olan Beşiktaş, Bulut’un oyuncuyla anlaşmasının ardından mutlu sona ulaşacak. Portekiz Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası’na nokta koyan Pepe’nin, görüşmelerden sonuç alınır alınmaz İstanbul’a getirilip, sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler