Ve Rosier son sözünü söyledi!

28.05.2021 - 18:49 | Son Güncellenme: 28.05.2021 - 18:56

Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi biten ve adı Fenerbahçe, Marsilya gibi takımlarla geçen Valentin Rosier, bonservisini elinde tutan Sporting Lizbon’a kararını iletti.

Ve Rosier son sözünü söyledi!

AJANSSPOR-HABER

Sezon başında geldiği Beşiktaş’ta gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezleri arasına giren Valentin Rosier’in kalıp kalmayacağı çok merak ediliyor. Kiralık süresini doldurup kulübüne geri dönen sağ bek için top artık Sporting Lizbon’da.

Sporting Rosier'i kadroda düşünmüyor  

Kendi liginde şampiyon olan Portekiz ekibi, Fransız futbolcuyu önümüzdeki sezon da kadrosunda düşünmüyor. Avrupa'dan talipleri olduğu belirtilen Valentin Rosier'in ise Beşiktaş'ta kalmayı istediği için gelen teklifleri geri çevirdiği ortaya çıktı.

Rosier'den kulübüne: Beşiktaş ile anlaşın

Portekiz’in Record gazetesinde çıkan habere göre, başarılı sağ bek "Kariyerime Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum, yeni sezon için onlarla anlaşın" teklifinde bulundu. 

Beşiktaş yeniden kiralamak istiyor

Siyah-beyazlılar da her fırsatta Beşiktaş’ta mutlu olduğunu söyleyen Rosier için Sporting’e  satın alma opsiyonlu yeni bir kiralama teklifi sundu. Portekiz kulübünün bu gelişmeler karşısında nasıl bir tutum alacağı merakla bekleniyor.

Marsilya'dan Rosier için teklif iddiası

Öte yandan Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Marsilya, Valentin Rosier için Sporting'e tam 6 milyon Euro’luk teklif yaptı. Fransız futbolcu ise Fenerbahçe’ye transfer olup olmayacağının sorulması üzerine şu açıklamada bulunmuştu:

'Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım' dedi

"Büyük bir kulüpten bir diğerine transfer olmak bugünlerde daha normal hale geldi. Ancak ben farklı bir zihniyetle büyüdüm. Başka bir Türk kulübüne imza atarsam Beşiktaş'a, Beşiktaş taraftarlarına ihanet etmişim gibi hissederim. Başka bir Türk kulübüne imza atmayı düşünemiyorum bile. Çünkü Beşiktaş'ı ve Beşiktaş taraftarlarını çok seviyorum."

Senin için hazırladığımız haberler