Vedat Muriç West Ham United'a doğru

13.01.2022 - 22:33 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 22:43

İtalya'nın Lazio takımından ayrılması beklenen Kosovalı golcü Vedat Muriç için İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United ekibi devreye girdi.

 Vedat Muriç West Ham United'a doğru

Fenerbahçe formasıyla gösterdiği başarılı performansın ardından rekor bonservis bedeliyle Lazio'ya giden Vedat Muriç İtalya'da beklenen golleri atamayınca düzenli forma şansı bulamadı. Muriç Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde satın aldığı Hull City takımının transfer listesindeydi. 

"Roma'da memnun değilim"

Bu kez İngiltere Premier Lig takımlarından olan West Ham United Vedat Muriç'e transfer etmek istiyor. Hull City ve West Ham transfer için istekli davranırken Lazio'dan ayrılması muhtemelen olan Muriç için Fenerbahçe'nin de devreye girebileceği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Vedat Muriç'in eşi Edibe Muriç'in transfer açıklaması yapmıştı. Muriç çifti Kanal D'de Çok Güzel Hareketler Bunlar programına katıldı ve burada Edibe Muriç, "Roma'da asla memnun değilim. İstanbul'a dönmek istiyorum" derken "Kimin aklını okumak isterdin?" sorusuna da "Ben açıkçası Ali Koç’un aklını okumak isterdim" yanıtını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler