Vedat Muriç transferinde son dakika! Fenerbahçe...

29.06.2019 - 19:27 | Son Güncellenme: 29.06.2019 - 22:27

Vedat Muriç transferinde son dakika! Fenerbahçe...

Transferin gözdesi Çaykur Rizespor’un golcüsü Vedat Muriç’in geleceği bu hafta belli oluyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Muriç’in transferinde son dakika gelişmesi yaşandı.

Vedat Muriç hangi takıma transfer olacak? 

GİZLİ GÖRÜŞME

Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre; Ç. Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal ile Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ikinci kez Vedat için transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

İBRE FENERBAHÇE’DEN YANA

Vedat Muriç transferinde ibre Fenerbahçe’ye döndü...

YILMAZ BAL TRANSFERDE DÜĞMEYE BASTI

Öte yandan; Rizespor’da geçen sezon önemli bir başarıya imza atan Yılmaz Bal, transferde başkan Hasan Kartal ve teknik direktör İsmail Kartal’la birlikte titiz bir çalışma yürütüyor.

Flaş iddia! Ali Koç...

Şampiyonluk kadrosu kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe 2019-2020 sezonunun ilk resmi transferini gerçekleştirdi. 
Geçen sezon hücum hattındaki isimlerden istediği verimi alamayan Sarı-Lacivertliler, bu yıl aynı sıkıntıyı yaşamamak için gündemine aldığı Max Kruse ile anlaşmaya vardı. 
Kulübün Twitter hesabından 19.05’te yapılan paylaşımda transferin işaretini veren Fenerbahçe, 40 dakika sonra 31 yaşındaki oyuncuyu açıkladı. 
Paylaşımda, “Max Kruse önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelerek, detaylı sağlık kontrolünün ardından kendisini 3 sezonluğuna renklerimize bağlayacak resmi sözleşmeyi imzalayacaktır” ifadelerine yer verildi. 

Fanatik'in haberine göre; Vedat Muriç için de Başkan Ali Koç’un devrede olduğu ve pazartesi günü Rizespor Başkanı Hasan Kartal ile görüşüp bu transferde son noktayı koyacağı bildirildi.

Vedat Muriç'in transferi için resmi açıklama

Transfer gündeminin bir numaralı ismi Vedat Muriç'in transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Konuyla ilgili Yeni Şafak'a konuşan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, oyuncunun kulüpten ayrılmaya yakın olduğunu ifade ederken gelen tekliflerle ilgili flaş bir mesaj verdi.

 

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriç'in transferine ilişkin yenisafak.com Spor Servisi'ne özel bir açıklama yaptı. "Vedat Muriç'in aklında bir takım var, Galatasaray şampiyon bir takım ve orada oynamak istemesi doğal" diyen Kartal, Galatasaray'ın teklifinin üstünde bir teklifin kendilerine ulaştığını söyledi.

 

Oyuncularının isteklerinin önemli olduğunu ancak kulüp menfaatlerini düşünmek zorunda olduğunu belirten Hasan Kartal, 'Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir ve Toulouse oyuncuyla ilgileniyor. Bizim ağzımızdan 10 milyon euro gibi bir rakam çıkmıştı. Bu rakamı veren olursa zaten bir itirazımız olmaz' ifadelerini kullandı.

 

"Vedat Muriç gibi bir oyuncuyu alacak kadar bonservis almalıyız"

"Vedat Muriç çok değerli bir oyuncu. Bizim onu satmamız halinde onun ayarında bir oyuncu almamız lazım. Bu yüzden karşılığını bulması gerekiyor. Takas konularından ziyade biz transferi nakit para üzerinden düşünüyoruz. Pazartesi kulüpler birliği toplantısı var orada da görüşmelerimiz olacaktır. Bu transfer bu hafta netleşir, netleşmesi de gerekiyor"

"Vedat yükselişte olan çok iyi bir futbolcu. Önünde de birçok teklif var. Ayrılmaya yakın olduğunu söyleyebilirim. İstediğimiz rakam verilmezse o zaman Vedat, Rizespor'da kalmaya devam eder"

Senin için hazırladığımız haberler