Vedat Muriç transferinde son durum!

04.07.2019 - 08:30 | Son Güncellenme: 04.07.2019 - 11:30

Vedat Muriç transferinde son durum!

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Çaykur Rizespor’un golcüsü Vedat Muriç transferinin yakın zamanda netleşmesi bekleniyor. Vedat Muriç hangi takıma transfer olacak? Fenerbahçe ile anlaştı mı? Galatasaray’a mı transfer olacak? İşte yaşananlar..

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe Muriç transferini istiyor

Ligin bitimine kısa bir süre kala Fenerbahçe, Vedat Muriç’e talip olduğunu ve transfer için görüşmeler yapmak istediğini Rizespor ve Vedat Muriç’in menajeri Haluk Canatar’a bildirdi. Bu sırada Galatasaray da devreye girdi ve Vedat’a talip olduğunu Canatar’a iletti.

Vedat'ın menajeri transfer girişimi için neler söyledi?

Canatar, “Şu an oyuncumuza Fenerbahçe talip oldu ve biz onlarla görüşüyoruz. Sizinle görüşmemiz çok etik olmaz” cevabını verdi. Ancak Fenerbahçe Kulübü ile yapılması planlanan transfer görüşmeleri bir türlü gerçekleşmedi.

"Galatasaray ile görüşeceğiz" sözleri

Bunun üzerine Vedat’ın menajeri, F.Bahçe’yi arayarak, “Vedat konusunda biz size söz verdiğimiz için kimseyle görüşmedik ancak sizden girişim olmadı. Eğer 2 gün içinde bir girişim olmayacaksa biz G.Saray’la görüşeceğiz” diye açık bir şekilde beyanda bulundu.

Fenerbahçe yeniden devrede iddiası

Fenerbahçe’den yine ses çıkmayınca Vedat’ın menajeri Galatasaray’la görüşmelere başladı. Vedat’la, Galatasaray arasında anlaşma sağlandı. Golcü oyuncu bunu çıkıp kamuoyuna deklare etti ve “Galatasaray’da oynamak istiyorum” çıkışını yaptı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından F.Bahçe tekrar devreye girdi ve Haluk Canatar’la temasa geçti.

Vedat, Comolli ile görüşmedi

Vedat’ın menajeri bu kez Fenerbahçe cephesine, “Galatasaray’la konuşuyoruz. Bir noktaya geldik. Bu sebeple sizinle görüşmemiz etik olmaz” cevabını verdi. Ancak Vedat’ı Galatasaray’a kaptırmak istemeyen Fenerbahçe, bu kez strateji değiştirdi. Başkan Ali Koç, Rizespor Başkanı Hasan Kartal’ı arayarak görüşme teklifi yaptı

Rizesporlu yöneticiler görüştü ama Vedat toplantıda yoktu

Devre dışı bırakılan Vedat Muriç ve menajeri hiçbir şekilde Fenerbahçe ile pazarlık masasına oturmadı. Vedat’ın, önceki gün Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile Rizeli yöneticiler arasında yapılan görüşmede bulunduğu haberleri ise kesinlikle doğru değildi. O toplantıda Vedat yer almadı.

Galatasaray olmazsa rota Lazio

Vedat’ı çok isteyen G.saray’ın Rize’ye 3 milyon 750 bin euro önerdiği basında yer almıştı. Ancak Sarı-Kırmızılılar bunun dışında sonraki satıştan yüzde 15 pay önerdi. G.Saray bu şekilde Rize’nin istediği 5 milyon euroluk baraja yaklaştı ancak henüz bu teklife olumlu cevap gelmedi.

Vedat, Fenerbahçe seçeneğini düşünmüyor iddiası

Bütün bunlar yaşanırken, Rizespor’un golcüsüne bir teklif de İtalya’dan yapıldı. Lazio Kulübü de menajer Haluk Canatar’la temas kurdu. Vedat’ın, G.Saray’da oynama hayali gerçekleşmezse, İtalya’ya gitme olasılığı yüksek. Futbolcu, Fenerbahçe seçeceğini kesinlikle düşünmüyor. (Akşam)

Çaykur Rizespor'da kalacağını açıklayan Vedat Muriqi, sağlık kontrolünden geçti.

Senin için hazırladığımız haberler