Valencia, Muriç'i kadrosuna katmak istiyor

02.08.2021 - 21:51 | Son Güncellenme: 03.08.2021 - 12:05

Transfer haberleri... İtalya Ligi ekiplerinden Lazio forması giyen Kosovalı forvet Vedat Muriç'e talip çıktı. İspanyol devi Valencia, Muriç'i transfer etmek istiyor.

Valencia, Muriç'i kadrosuna katmak istiyor

Özgür SANCAR -AJANSSPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ilgilenmediklerini açıkladığı Lazio oyuncusu Vedat Muriç için İspanya'nın önde gelen takımlarından Valencia devreye girdi.

3 günlük izninde İstanbul'a gelen Vedat Muriç için Fenerbahçe iddiaları çıkmıştı. Kosovalı oyuncu İtalyan  basınına yaptığı açıklamada "Büyük ihtimalle Lazio'da kalacağım" demişti.

İlgini Çekebilir
Lille'de Burak Yılmaz gelişmesi! Nice...
Habere Git

Valencia peşinde

Ancak bu açıklamaya karşın Vedat Muriç'in yolu İtalya'dan İspanya'ya düşebilir. Real Madrid, Barcelona ve Atletico Madrid'ten sonra gelen ve İspanya'nın Sevilla ile birlikte başaltı kulüplerinden olan Valencia, Muriç'i kadrosuna katmak istiyor.

Kiralama teklifi

İspanya futbolunu ekonomik açıdan sarsan pandemi nedeniyle Valencia'nın Fenerbahçe'nin eski futbolcusuna kiralık olarak teklif yapacağı belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin istediği Kolombiyalı gidiyor
Habere Git

Sarri'nin kararı bekleniyor

Lazio teknik direktörü Mauricio Sarri'nin Vedat Muriç hakkındaki kararını vermesinden sonra İspanyol takımı harekete geçecek.

Ali Koç, Muriç iddiasını yalanlamıştı

Vedat Muriç ismi Fenerbahçe ile transfer sezonunun başında çok anılmış ancak sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Divan Kurulu'nda "Vedat Muriç iki gün tatile geliyor, 'Fenerbahçe'ye transfere geldi.' deniyor. Yok" diyerek iddiaları yalanlamıştı.

Vedat Muriç'in performansı

18. 5 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç geçen sezon beklentilerin uzağında kalmıştı. Serie A'da 27 maça çıkan Kosovalı oyuncu sadece 1 gol atabilmişti. Muriç, İtalya Kupası'nda da 1 gol atmış ve 1 asist yapmıştı.

Fenerbahçe kariyeri

Muriç 2019-20 sezonunda ise Fenerbahçe'de 36 maç forma giymiş, 17 gol ve 7 asistle oynamıştı.

İlgini Çekebilir
Son dakika: Burak Elmas yönetimi Mustafa Cengiz'i disipline verdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler