Vedat Muriç'in eşinden imalı paylaşım! Dileğimiz...

26.05.2021 - 00:40 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 00:48

İtalya Ligi ekiplerinden Lazio'da forma giyen Vedat Muriç'in eşi Edibe Muriç'ten imalı bir paylaşım geldi. Kosovalı yıldız Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? İşte Edibe Muriç'in sosyal medya paylaşımı.

Vedat Muriç'in eşinden imalı paylaşım! Dileğimiz...

AJANSSPOR-HABER

Sezon başında Fenerbahçe'den Lazio'ya 17.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Vedat Muriç'in ismi her geçen gün sarı-lacivertli takımla anılmaya devam ediyor. Oyuncun eşi Edibe Muriç, sosyal medya hesabından Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak imalı bir paylaşımda bulundu. 

"Bir gün..."

Edibe Muriç mesajında, "Durmadan, bıkmadan, vazgeçmeden sürekli mesaj atıyorsunuz. İnşallah bir gün dileiğimiz gerçek olur" ifadelerini kullandı. 

Ajansspor duyurmuştu!

Bilindiği üzere Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki forvet oyuncusuna olan ilgisini geçtiğimiz günlerde Ajansspor'dan özel haber olarak duyurmuştuk.

Vedat-Ozan takası

Haberde Lazio kulübünün Ozan Tufan'ı transfer etmek istediği, İtalyan kulübünün Kanarya'ya Ozan Tufan’ın bonservisine karşılık 5 milyon Euro nakit para+Vedat Muriç’in bonservisi takas teklifini yaptığı belirtilmişti. Haberi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

Fenerbahçe’de yılın takası! Ozan Tufan-Vedat Muriç…

Bu sezonki performansı

Öte yandan bu sezon Lazio ile 34 maça çıkan Vedat Muriç, 2 gol ve 1 asist kaydetti.

Sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Kosovalı oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler