Vedat Muriqi yeni sezonda Süper Lig'e dönüyor

03.05.2024 - 09:07 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 09:15

Kariyerini LaLiga ekibi Mallorca'da sürdüren Kosovalı golcü Verat Muriqi'nin yeni sezonda Süper Lig'e dönebileceği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Vedat Muriqi yeni sezonda Süper Lig'e dönüyor

AJANSSPOR - HABER

Ülkemizde daha önce Giresunspor, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe formaları giyen 30 yaşındaki Kosovalı golcünün gelecek sezon Süper Lig'de döneceği iddia edildi.

Fenerbahçe iddiası

A Spor'un haberine göre; kariyerini İspanyol ekibi Mallorca'da sürdüren Vedat Muriqi, yeniden Fenerbahçe forması giymeye çok yakın. Yaz aylarında santrfor arayışlarında olacak sarı lacivertliler rotayı eski oyuncusuna çevirdiği kaydedildi.

Dönmeye sıcak bakıyor

Vedat Muriqi'nin de Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ve tarafların anlaşması halinde Fenerbahçe'ye geri dönmeyi istediği gelen bilgiler arasında. Tecrbübeli golcünün güncel olarak 15 milyon euro piyasa değeri bulunuyor.

Edin Dzeko, Suudi Arabistan'a gidebilir

Bu sezon attığı gollerle Fenerbahçe'nin en büyük gol silahı olan Edin Dzeko'nun sezon sonunda ayrılma ihtimali bulunuyor. Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi olan Bosnalı futbolcunun Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri kabul edebileceği aktarıldı.

Vedat Muriqi'nin Mallorca performansı

2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Vedat Muriqi, iki sezondur forma giydiği Mallorca ile 83 maçta sahaya çıkarken 27 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler