Vedat Muriqi transferinde Galatasaray'a kötü haber

28.12.2021 - 12:33 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 12:40

Lazio, PSG forması giyen Layvin Kurzawa ile ilgileniyor. Vedat Muriqi transferinde Patrick van Aanholt'u kullanacak olan Galatasaray'ın transfer planı suya düşebilir.

Vedat Muriqi transferinde Galatasaray'a kötü haber

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmenin peşinde. Yapacağı takviyeler ile ikinci yarıya iyi başlamak isteyen Sarı-Kırmızılı kulübe, golcü transferinde kötü haber geldi.

Ara transfer döneminde bir golcü ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın listesinde Vedat Muriqi yer alıyor. Sarı-Kırmızılılar, bu transfer için Patrick van Aanholt'u takasta kullanmayı düşünüyor.

Lazio Kurzawa'nın peşinde

İtalyan basınına göre Lazio, Paris Saint Germain'de forma şansı bulamayan, Galatasaray'ın da ilgilendiği Layvin Kurzawa'yı radarına aldı.

Sol bek takası suya düşecek

Vedat Muriqi için Patrick van Aanholt'u kullanmayı düşünen Galatasaray, Lazio'nun PSG'li sol bek Kurzawa'yı alması durumunda bu takas planını çöpe atacak.

Vedat Muriqi'in Lazio karnesi

15 Eylül 2020 tarihinde 19,92 Milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'den, Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, bu sezon 14 karşılaşmada görev aldı. Kosovalı golcü, bu mücadelelerde henüz gol sevinci yaşayamazken, 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler