Fenerbahçe haberleri | Vefa Küçük ve Uğur Dündar Radyospor yayınına çıkıyor

28.03.2022 - 16:49 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 16:54

Fenerbahçe haberleri... Sarı lacivertlilerde divan kurulu başkanlığı için yarışacak olan Vefa Küçük ile Uğur Dündar, Radyospor'a konuk oluyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe haberleri | Vefa Küçük ve Uğur Dündar Radyospor yayınına çıkıyor

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de 9 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Seçimli Yüksek Divan Kurulu toplantısı yapılacak.

Divan kurulu başkanlığı için adaylığını açıklayan iki isimden Vefa Küçük ve Uğur Dündar, Radyospor'da Aygün Özipek'in konukları olacaklar.

Önce Vefa Küçük

Aynı zamanda Fenerbahçe'de mevcut divan kurulu başkanlığı görevini de sürdüren Vefa küçük, 29 Mart Salı günü (yarın) saat 11:00'da Radyospor'da Aygün Özipek'in canlı yayın konuğu olacak.

Perşembe günü Uğur Dündar

Divan kurulu başkan adaylarından Uğur Dündar ise 31 Mart Perşembe günü saat 11:00'da Radyospor'da Aygün Özipek'in konuğu olacak.

İlgini Çekebilir
Ali Koç ve Burak Elmas rest çekti!
Habere Git

Karşılıklı açıklamalarıyla atıştılar: Çık karşıma!

Geçtiğimiz hafta Vefa Küçük, Uğur Dündar'ı hedef alan açıklamalarında, "Uğur Dündar beni iyi dinle. Seni düelloya davet ediyorum. 1999 yılında bana ihanet ettin. Şimdi ısmarlama aday oluyorsun. Birleştirmeye değil, bölmeye, parçalamaya ve bir siyasi görüşe hizmet etmek için aday oldun Cesur Uğur Dündar, kahraman Uğur Dündar, Fenerbahçe'yi karıştırmayı bırak. Mikserliği bırak. Çık karşıma hesaplaşalım. Kaçma, kaçarsan da ensene yapışacağım. İstediğin yerde, istediğin şekilde seninle yüzleşmek istiyorum." demişti.

Dündar'dan yanıt gecikmedi: Üzmek istemiyorum

Aynı gün içinde Uğur Dündar, Vefa Küçük'e şu yanıtı vermişti: "Vefa Küçük'ü üzmek istemiyorum. Fenerbahçe kültüründe rövanş diye bir sözcük yoktur. Sadece hizmet yarışı vardır. Ben mafyayla, hırsızlarla, terör örgütleriyle aklınıza gelebilecek tüm yasadışı oluşumlarla mücadele ettim."

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkan adayları kim?

Mevcut Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün yanı sıra, kurul üyeleri Sait Yılmaz ve Nail Kır’ın adaylıklarının ardından deneyimli gazeteci Uğur Dündar da aday olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler