NBA Süper Yıldızı LeBron James'in Cephesinden Beklenen Karar Geldi! Oğlu...

07.05.2023 - 13:59 | Son Güncellenme: 07.05.2023 - 14:22

NBA süper yıldızı LeBron James'in büyük oğlu Bronny James merakla beklenen üniversite tercihini yaptı. Bronny James önümüzdeki sezon NCAA'de USC forması giyecek.

NBA Süper Yıldızı LeBron James'in Cephesinden Beklenen Karar Geldi! Oğlu...

AJANSSPOR-HABER

Los Angeles Lakers formasını terleten süper yıldız LeBron James'in 18 yaşındaki büyük oğlu Bronny James'in NBA'e gelişi hayranlar tarafından uzun süredir bekleniyor. Genç yıldız NBA öncesi son basamak olan NCAA'e ilk adımını attı.

Üniversite tercihini yaptı

Lise kariyerinde Sierra Canyon formasını giyen Bronny James'in üniversite tercihi merak konusuydu. 1,88'lik genç yıldız seçimini yaptı ve önümüzdeki sezon itibariyle NCAA'de USC (Güney Kaliforniya Üniversitesi) için oynayacak.

LeBron'dan duygusal konuşma

NBA play-off'larında Los Angeles Lakers'ın Golden State Warriors'u mağlup ederek seride 2-1 öne geçtiği maçın ardından basın mensuplarının oğlunun kolej tercihi ile ilgili yöneltiiği soruyu yanıtlayan LeBron James "Hayatımın en güzel günlerinden biri... O benim ailemde üniersiteye gidecek ilk kişi olacak. Bu maçın sonucu önemli değil, bugün hiçbir şey kaybeteme neden olamazdı." dedi.

İlgini Çekebilir
Lakers'ta Lebron yoksa Austin Reaves var!
Habere Git

Üniversiteye gidememişti

Lise döneminde St Vincent-St. Mary Lisesi için oynayan LeBron James, 4 yıllık lise kariyerinin ardından NCAA'de boy gösterememiş ve 2003 NBA Draftı'nın 1. sırasında Cleveland Cavaliers tarafından direkt olarak liseden seçilmişti.

Hayali birlikte oynamak

LeBron James daha önce verdiği demeçlerde oğlu Bronny James ile NBA'de birlikte oynamak istediğini defalarca dile getirmişti. Bronny James'in 2024 NBA Draft'ına katılması bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler