Victor Nelsson bu sezonki ilk gol sevincini yaşadı

15.01.2024 - 22:15 | Son Güncellenme: 15.01.2024 - 22:31

Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson, Kayserispor maçında attığı golle bu sezon ilk gol sevincini yaşadı.

Victor Nelsson bu sezonki ilk gol sevincini yaşadı

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray evinde Kayserispor ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların ilk golü Danimarkalı futbolcusu Victor Nelsson’dan geldi. 

"Fırsat bulduğumda her şeyimi vermeye çalışıyorum"

Mücadelenin 26. dakikasında Dries Mertens’in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Nelsson'un kafa vuruşunda Attamah’a da çarpan meşin yuvarlak ağlara gitti ve skor 1-0 oldu.

 

Maç sonu bir açıklama yapan Nelsson, "3 puan çok önemliydi. Kendi oynamak istediğimiz şekilde oynayamadık. Şampiyon takım olarak bu maçları kazanmak gerekiyor. Fırsat bulduğumda her şeyimi vermeye çalışıyorum. Günün sonunda 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz" dedi.

Nelsson'un bu sezon ilk golü

25 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki ilk golünü kaydetti.

Müsabakaya 11’de başlayan Victor Nelsson 90 dakika sahada kaldı.

24 maç 1 gol

Bu sezon sarı-kırmızılı takım ile 24 maça çıkan başarılı savunma oyuncusu 1 gol kaydetti.

Galatasaray son 8 maçını kaybetmedi

Öte yandan Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte ligdeki yenilmezliğini sürdü. Aslan ligde Hatayspor’a kaybettikten sonra oynadığı Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor ve Kayserispor müsabakalarını kazanırken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı.

Galatasaray ligde haftaya deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler