Victor Osimhen transferi için 40 milyon sterlinlik operasyon

29.09.2024 - 16:48 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 17:01

Napoli'den ayrılarak kiralık olarak Galatasaray'ın yolunu tutan Victor Osimhen için 40 milyon sterlinlik transfer operasyonu gündeme geldi. Detaylar...

Victor Osimhen transferi için 40 milyon sterlinlik operasyon

AJANSSPOR - HABER

Yaz transfer döneminde Napoli'den kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Victor Osimhen için Avrupa devinin kış transfer döneminde girişimlerde bulunacağı kaydedildi.

Osimhen planı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, önümüzdeki Ocak ayından Premier Lig takımlarından Chelsea'nin Victor Osimhen'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağını belirtti.

40 milyon sterlin

Londra temsilcisinin, Victor Osimhen'in Napoli ile arasının açılması ve sözleşmesinin sona ermesine az bir süre kalması sebebiyle bu transferi 40 milyon sterlin civarına bitirmek istediği ifade edildi.

"Chelsea bu transfer üzerine çalışıyor"

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, konuyla ilgili Caught Offside'a şunları söyledi: "Osimhen'in Ocak ayında sadece 40 milyon sterline transfer olabileceği yönündeki haberler bana soruldu. Chelsea'nin perde arkasında bu transfer üzerine çalıştığı söyleniyor."

G.Saray performansı

Galatasaray ile sezon sonuna dek sözleşmesi bulunan Victor Osimhen, Sarı-Kırmızılı formayla 4 maça çıktı ve 2 gol, 4 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler