Video - Abdullah Avcı: Harika bir galibiyet oldu

24.11.2017 - 01:58 | Son Güncellenme: 24.11.2017 - 01:58

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 2-1 kazanılan Ludogorets maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı ve mücadele hakkında konuştu.

Abdullah Avcı'nın açıklamalarının videosu

 

Abdullah Avcı'nın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Baskı ile başlayacaktık ve bunu götürebileceğimiz kadar götürecektik. Golleri böyle bulduk, topa sahip olduk. Oyunun ilk yarısında 60-65'lerde top bizdeydi. 2-0 net bir skor belki üçü de bulabilirdik, kaçırdıklarımız da var. İkinci yarıda baskı yemeye başladık. 46. dakikada net bir pozisyon da verdik. 65-80 arası oyunu kaybettik ve top rakibe geçti.  Çok top kaybı yaptık. Geçişlerde sorun yaşadık. Ciddi baskı yedik gol oldu. Mert 1-2 kurtarış yaptı. 80' den sonra oyun dengelendi.

Ludogorets sahasında hem liginde hem Avrupa'da ilk kez kaybetti. Zor bir rakipti, grubun liderini deplasmanda yeniyorsun. Kaybettiğimiz anlar oldu ama bu seviyede tutunabilmek ve yarışın içinde olmak çok önemli. Genele baktığımızda harika bir galibiyet oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Son haftaya kaldık ve içeride oynayacağız. Kazanıp diğer sonucu bekleyeceğiz"

Senin için hazırladığımız haberler