Abdullah Avcı Arda Turan'ı transfer edecekleri yönünde çıkan haberlere yanıt verdi

04.01.2018 - 19:38 | Son Güncellenme: 04.01.2018 - 19:38

Barcelona'dan ayrılması beklenen Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olacağı yönünde çıkan dedikodulara Teknik Direktör Abdullah Avcı yanıt verdi. Arda Turan ile sık sık görüştüklerini ifade eden deneyimli teknik adam, transfer konusunun gündemde olmadığını söyledi.

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın açıklamalarının videosu

 

 

Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olacağı yönünde çıkan haberlere İstanbul ekibinin Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalya kampında yanıt verdi. Arda Turan'ın sürekli olarak gündeme geldiğini ifade eden deneyimli teknik adam, "Arda, 2003 yılından bu yana ailenin büyük oğlu gibi, bir birimize katkı sağladığımız önemli futbolculardan birisi. Yılbaşından önce beni aradı, yeni yılımı kutladı. Sürekli iletişim halindeyiz. Oğlum sürekli baskı yapıyor, ara konuş diye. Böyle bir şey olursa Arda ve Başakşehir ile ilgili menfaat doğrultusunda bir karar verilir. Ancak şu an böyle bir şey yok. Arda Atletico’ya giderken de Barcelona’ya giderken de hayatındaki birtakım kararlar için fikir alışverişi yapmıştır. Böyle bir şey olsa oturur konuşuruz onula. Arda büyük oyuncu, işine konsantre olduğu zaman çok önemli oyunlar ve senaryolar ortaya koyabilir. Bunu Atletico’da ve Barcelona’da kanıtladı. Hakkında hayırlısı neyse o olsun" dedi.

"1.5 yılda en çok puanı biz topladık"

Başakşehir'in liderliği ile ilgili olarak da yorum yapan Abdullah Avcı, "1.5 senedir oynanan maçlarda en çok puanı alan takımız. Oyunumuz giderek gelişiyor, ikinci yarının da zorlukları var. Oyunculardan daha fazla fedakarlık bekleyeceğim. Umarım çalıştıklarımızın karşılığını sezon sonunda alırız" diye belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler