Video - Cenk Ergün: 'Mayıs ayının sonunda bulunduğumuz yerde olacağız'

25.11.2017 - 23:00 | Son Güncellenme: 25.11.2017 - 23:00

Video - Cenk Ergün: 'Mayıs ayının sonunda bulunduğumuz yerde olacağız'

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

"Karşılaşmaya çok stresli çıktık..."

Karşılaşmaya çok stresli çıktık. Son haftalardaki puan kayıpları maçın önemini artırdı. Stres, hem seyircimizde hem takımımızda hem de teknik heyetimizde mevcuttu.  İlk yarıya çok iyi başladık. Golü de çok geç olmayan bir dakikada bulduk. İkinci golün erken gelmemesi maçı koparamadığımız için stresi artırdı. Çok fazla gol kaçırdık. 18 şutumuz var. Ama önemli olan galibiyetle çıkmaktı.

"Hesapta olmayan puanlar kaybettik..."

Hesapta olmayan puanlar kaybettik. Bundan sonra mücadele ruhunu daha çok sahaya yansıtarak seri galibiyetler almak istiyoruz.

 

"Yasin Öztekin hep hazır şekilde bekledi..."

Yasin Öztekin iyi bir örnek. Bu sezon fazla şans bulamadı ama hem antrenmanlarda çalışmalara devam ediyor hem de hal ve hareketlerinde yanlış bir şey yok. Hep hazır bir şekilde bekledi ve şansını bulunca da değerlendirdi. Teknik heyetimize ben de buradayım dedi. Derdimiz sadece bu olsun.

 

"Bir oyuncu seçip yüklenirsek o futbolcuyu kaybederiz..."

Bir oyuncu seçip ona yüklenirsek o futbolcuyu kaybederiz. Performansında bir sorun varsa teknik ekip gerekeni yapar. Şu an için transfer görüşmelerinde ilerleme kaydettiğimiz bir oyuncu yok. Gündemimiz oynamaya devam ettiğimiz maçlar. Kulüplerle görüşmeden bir açıklama yapmak yanlış olur. Latovlevici sezon sonuna kadar kadroda kalacak.

"Mayıs ayının sonunda bulunduğumuz yerde olacağız..."

Hiçbir zaman şampiyonluk Aralık ayından belli olmuyor. Biz Mayıs ayının sonunda, lig bittiği zaman yine bulunduğumuz sırada olacağız. Rakiplerimizle puan farkımız var. Haftayı rahat kapatmış olduk. Puan kayıplarımızı yaptık. Beklenmeyen puanlar da kaybettik. Kalan her maçı her zaman olduğu gibi iyi oynayan, iyi oynamayan ama mücadele ruhunu sahaya yansıtarak seri galibiyetleri almak istiyoruz.

Video

Senin için hazırladığımız haberler