Manchester United- Southampton: 1-1 Maç Sonucu Özet

12.02.2022 - 17:19 | Son Güncellenme: 12.02.2022 - 17:48

Son dakika spor haberleri... İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında Manchester United ile Southampton, Old Trafford'da karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 sona erdi.

Manchester United- Southampton: 1-1 Maç Sonucu Özet

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Premier Lig'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. 25. hafta maçında Manchester United ile Southampton, Old Trafford'da kozlarını paylaştı. Heyecan dolu karşılaşmada Manchester United ile Southampton 1-1 berabere kaldı.

Southampton, Manchester United'a Che Adams'ın şık golüyle karşılık verdi

Karşılaşmada Manchester United adına ilk gol 21'. dakikada Jadon Sancho'dan geldi. Southampton ise bu gole 48. dakikada Che Adams'ın şık golüyle karşılık verdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Manchester United, beklentilerin altında kaldı 

Karşılaşmada Kırmızı Şeytanlar performansıyla beklentilerin altında kaldı ve yine puan kaybetti. Bu sonuçla İngiltere Premier Lig'de Manchester United puanını 40 yaptı ve 5. sıraya yerleşti.  Southampton ise 29 puana çıkarak 10. sırada kalmaya devam etti. 

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo'dan 12 yıl sonra bir ilk
Habere Git

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında Manchester United, Brighton'u konuk edecek. Southampton ise Everton ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek..

Senin için hazırladığımız haberler