Transfer | Fenerbahçe'nin Prensip Anlaşmasına Vardığı Willian Arao İstanbul'da

13.07.2022 - 22:34 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 00:01

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı önlibero Willian Arao, İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Transfer | Fenerbahçe'nin Prensip Anlaşmasına Vardığı Willian Arao İstanbul'da

AJANSSPOR HABER

Teknik Direktör Jorge Jesus önderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer konusunda da çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertli takımın prensip anlaşmasına vardığı önlibero Türkiye'ye geldi.

Arao İstanbul'da

Brezilya'nın Flamengo takımında forma giyen Willian Arao ile görüşmelerini sıklaştıran Fenerbahçe, futbolcuyu İstanbul'a çağırdı. Sarı-Lacivertliler'le prensip anlaşmasına varan 29 yaşındaki önliberoyu taşıyan uçak, İstanbul'a iniş yaptı.

"Merhaba Fenerbahçe"

Brezilyalı futbolcu, kendisini havaalanında karşılayan basın mensuplarına "Merhaba Fenerbahçe" dedi.

Willian Arao kimdir?

3 Aralık 1992 doğumlu Willian Arao, ülkesi Brezilya'nın Sao Paulo takımında futbola başladı. Corinthians ile profesyonel olan Willian Arao, Portuguesa, Chapecoense, Atletico-GO, Botafogo ve Flamengo gibi kulüplerde forma giydi.

Kariyeri boyunca Brezilya dışında farklı bir ülkeye transfer olmayan 29 yaşındaki önlibero, geçtiğimiz sezon Flamengo forması ile 33 karşılaşmada görev aldı. Arao, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Mesut Özil, resmen Başakşehir'de!
Habere Git

Fenerbahçe'den açıklama geldi

Fenerbahçe, Willian Arao hakkında açıklama yaptı. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan duyuruda, "Willian Arao, sağlık kontrolünden geçmek ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a geldi." denildi.

Senin için hazırladığımız haberler