VİDEO - Ferrari, yeni aracı SF-23'ü piste çıkardı

14.02.2023 - 20:00 | Son Güncellenme: 14.02.2023 - 20:02

Formula 1'de yeni sezon yaklaşırken tüm takımlar yeni sezon yarışacakları araçları tanıtıyor. Ferrari yeni aracı SF-23'ü piste çıkardı. İşte detaylar.

VİDEO - Ferrari, yeni aracı SF-23'ü piste çıkardı

AJANSSPOR - HABER

Formula 1'de 2023 sezonunun başlamasına sayılı gün kaldı. 3 Mart'ta ilk yarış olan Bahreyn GP'nin antrenman seanslarıyla başlayacak olan yeni sezon öncesinde takımlar yeni araçlarını tanıtıyor.

Ferrari lansman yaptı

Ferrari de yeni aracını taraftarlarının önünde tanıttı. Yeni aracının ismini SF-23 yapan Kırmızılar, diğer takımlardan farklı olarak direkt tanıtım sırasında yeni aracını özel pistine sürdü. Aracı pilotlar Charles Leclerc ve Carlos Sainz sırayla kullandı.

Max Verstappen'in sözüne yanıt

Ferrari pilotu Monacolu Charles Leclerc, Max Verstappen'in iki hafta önce Red Bull'un yeni aracını tanıttığı lansmanda, "Araçlarını iyi anlar ve geliştirirlerse, 2023'te bizim en büyük rakibimiz Mercedes olacak gibi görünüyor." sözlerine yanıt verdi.

Charles Leclerc, Max Verstappen'e yanıt olarak, "Buna kafa yormuyorum, biz işimizi yapıyoruz. Red Bull ve Mercedes çok güçlü ama iyi iş çıkarabileceğimize eminim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler