Video - Frey'den şampiyonluk sözleri: '%100 inanıyorum'

17.10.2018 - 11:12 | Son Güncellenme: 17.10.2018 - 14:12

Video - Frey'den şampiyonluk sözleri: '%100 inanıyorum'

Fenerbahçe'nin İsviçreli golcüsü Michael Frey, bugünkü idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. BB Erzurumspor'la ilgili iddiaları cevaplayan 24 yaşındaki oyuncu şampiyonluk ve kadro dışı bırakıan futbolcular ilgili de konuştu.

Takımı her gün idmanlarda görme fırsatı olduğunu söyleyen Frey, "Çok fazla çalışıyoruz, ligin başına göre daha iyi durumdayız. Türkiye'nin en iyi takımı olmak için çabalıyoruz" dedi.

BB Erzurumspor'un transfer listesinde 6. sırada olmasıyla ilgili!

"İlk olarak gazetede okudum bu haberleri. Bu haberlerden önce Erzurumspor hakkında pek bir şey duymamıştım. "

Yapılan eleştirilerle ilgili!

"Öyle olduğunu düşünmüyorum. Geldiğim günden itibaren kulüpteki insanlar bana çok iyi davranıyor ve gelişimimi istiyorlar. "

Soldado ve Slimani'yle ilgili...

"Gelmeden önce takımdaki oyunculara bakarsınız. Ama ben mevzuya 1-2-3. forvet olarak bakmıyorum. Biz bir takımız. Oynamayanlar oynayanlara her zaman yardım ediyor. Sonuçta Fenerbahçe'nin iyiliği için birlikte çalışıyoruz." 

Gol sözleri...

"Forvet olarak gol atmak önemli. Son hazırlık maçında da bir tane attım. Benim görevim gol atmak ama defansif bir görevim de var. Zamanla goller de gelecektir."

"Bu takımda herkesten daha fazla çalışıyorum"

"Takımın performansı daha iyiye gidiyor. Yine de istediğimiz seviye bu değil. Mücadele ettiğimiz 3 kupayı da kazanmak istiyoruz. Maç maç bakıyoruz. Gollerin devamı gelecektir. Bu takımda herkesten daha fazla çalışıyorum, kulüp de bunu görüyor. 

Cocu için ne düşünüyor?

"Yaklaşık 2-3 aydır buradayım. Hocamızdan çok fazla şey öğrendim. Ben her maç her idmanda çok çalışıyorum. Elimden gelenin %100'ünü %120'sini veriyorum."

Şampiyonluk!

"Tabii ki inanıyorum. Yüzde yüz. "

Kadro dışılarla ilgili...

"Futbolun içinde bunlar var. Profesyonel olarak bu tarz şeyleri kabul etmelisiniz. Hala iyi arkadaşlarımız. Yönetim sebepleri hakkında bir şeyler söyledi. Gün gün bir sonraki hedefe bakmalısınız. Üzgün olamazsınız. Sonuç olarak futbol da bir iş."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler