Galatasaray antrenmanında kavga: Van Aanholt ve Kerem Aktürkoğlu...

12.07.2022 - 15:52 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 19:03

Avusturya’nın Graz kentinde çalışmalarına devam eden Galatasaray’ın sabah yaptığı antrenmanda Hollandalı Van Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu kavga etti.

Galatasaray antrenmanında kavga: Van Aanholt ve Kerem Aktürkoğlu...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'ın sabah yapılan antrenmanında istenmeyen olaylar yaşandı. Antrenman sırasında sert girme tartışması yaşayan Van Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu kavga etti. 

5'e 2 çalışmasında tartışma

Graz'da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, sabah 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Bir pozisyonda Kerem Aktürkoğlu'nun ayağındaki topu almaya çalışan Van Aanholt sert bir hamle yaptı. Pozisyon sonrası iki futbolcu arasında önce ağız dalaşı yaşandı.

Kerem Aktürkoğlu ile Van Aanholt birbirine girdi

Daha sonra sinirlerine hakem olamayan Kerem Aktürkoğlu, Van Aanholt'a tokat atmaya çalıştı. İki futbolcu arasında kavga çıktı. Diğer futbolcular araya girerek kavgayı ayırdı.

İlgini Çekebilir
Aanholt: "Aynaya bakıp öz eleştiri yapmamız lazım"
Habere Git

Marcao ile Kerem Aktürkoğlu maçta kavga etmişti

Galatasaray'dan 15 milyon Euro bedelle Sevilla'ya giden Marcao, geçen sezonun açılış maçı olan Giresunspor karşılaşmasında, maç devam ederken Kerem Aktürkoğlu'na tokat atmıştı. Hakem Marcao'yu kırmızı kartla oyun dışında bırakmıştı.

Marcao kadro dışı bırakıldı, affedildi

Kavganın ardından Marcao bir süre kadro dışı bırakılırken PFDK, futbolcuya 8 maç men cezası vermişti. Ayrıca Galatasaray tarafından cezalandırılan Brezilyalı Marcao, kulübe 150 bin Euro ödemişti.

Aanholt'tan paylaşım

Öte yandan Galatasaray'ın tecrübeli sol beki Patrick van Aanholt, antrenmanlarda çekilen bir fotoğrafını kişisel Instagram hesabına yükledi.

Kerem Aktürkoğlu açıklama yaptı

Olayın baş kahramanlarından Kerem Aktürkoğlu, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aktürkoğlu, "Bu sabah antrenmanda ikili mücadele sonrasında takım arkadaşımla futbolun doğası gereği yaşadığım tartışma, bağlamından kopartılarak 'fiziki şiddet içeren bir kavga' olarak lanse edilmiş. Biz aynı hedef için ter döken Galatasaray'ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Daha iyiyi başarmak için sınırlarımızı sorladığımız çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir. Bu olay haberleştirilirken bunun unutulmaması gerekir. Kamuoyuna saygılarımla." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler