Gregg Popovich'ten dayanışma mesajı! Darüşşafaka'ya bağış yapacak

15.02.2023 - 13:30 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 13:43

Socrates Dergi'nin 6.5 saatlik bağış yayınında spor ve sanat camiasından birçok isim programa katıldı. Gregg Popovich de mesaj yollayanlardan biriydi.

Gregg Popovich'ten dayanışma mesajı! Darüşşafaka'ya bağış yapacak

AJANSSPOR - HABER

Türkiye'de yayın yapan spor kanallarından biri olan Socrates, dün akşam 6.5 saat süren canlı yayında depremzedeler için bağış topladı.

Birçok kişi katıldı

Yayına sanat ve spor camiasında birçok kişi katıldı, canlı bağlandı veya mesaj yolladı. Gregg Popovich'ten Zeljko Obradovic'e, Sarunas Jasikevicius'tan Ufuk Sarıca'ya, Dejan Bodiroga'dan Johan Elmander'e Abdullah Avcı'dan Didier Drogba'ya kadar birçok spor adamı katıldı.

Gregg Popovich'ten anlamlı mesaj

NBA tarihinin en efsane koçlarından olan, San Antonio Spurs'ün başantrenörü Gregg Popovich, yayına yolladığı mesaj çok anlamlıydı.

İlgini Çekebilir
NBA All-Star'da smaç üç sayı ve yetenek yarışmacıları belli oldu
Habere Git

"O güzel insanların inançlarını biliyorum"

Popovich çektiği videoda, "Bir süreliğine vaktinizi almak ve depremzedeleri anladığımı göstermek için buradayım. Diyarbakır'da yaşamış ve genç bir adam olarak Gaziantep gibi birçok kente seyahat etmiştim. O güzel insanların inançlarını, karakterlerini ve zorlukları yenme gücünü biliyorum. Ben, öksüz veya yetim çocuklar için eğitim imkânı sağlayan ve bunu yüzlerce yıldır mükemmel şekilde yapan Darüşşafaka ile hareket edeceğim. Rica ediyorum, yardım etmenin yolunu bulun." dedi.

Bağışını Darüşşafaka'ya yapacak

Gregg Popovich açıklamasında da yer verdiği üzere bağışını öksüz ve yetim çocuklar için eğitim imkanı sağlayan Darüşşafaka'ya yapacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, 'Yerli Haaland' ile görüşüyor!
Habere Git

27 yıldır Spurs'te

1996 yılında göreve geldiği San Antonio Spurs'ün hala başında yer alan 74 yaşındaki başarılı antrenör, NBA'de 5 kere (1999, 2003, 2005, 2007, 2014) şampiyon olurken 3 kere (2003, 2012, 2014) 'Yılın Koçu' seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler