Kayserispor, Çağdaş Atan için lokma döktürdü

02.10.2023 - 17:12 | Son Güncellenme: 02.10.2023 - 17:19

Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Samet Koç, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Çağdaş Atan için lokma dağıttırdı.

Kayserispor, Çağdaş Atan için lokma döktürdü

AJANSSPOR - HABER

Kayserispor'un eski teknik direktörü Çağdaş Atan için Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Samet Koç, İstanbul Kadıköy'deki Sögütlüçeşme Camii'nde 10 bin kişiye lokma dağıttırdı. 

Çağdaş Atan hayrına 10 bin kişiye lokma

Kayserispor'da görev yaptığı süreçte camianın büyük takdirini toplayan ancak Başakşehir'in teklifini kabul ederek Kayseri'den ayrılan Teknik Direktör Çağdaş Atan için lokma dağıtıldı. Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Samet Koç, İstanbul Kadıköy'deki Sögütlüçeşme Camii'nde, Teknik Direktör Çağdaş Atan hayrına 10 bin kişiye lokma dağıttırdı.

"Kayserispor, herkesin hayallerinden büyüktür"

Samet Koç, "Kayserispor, herkesin hayallerinden de ideallerinden de bütçelerinden de büyüktür. Kayserispor hepimizin baş tacı, gözümüzün nurudur. Dün de öyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle olacak." dedi.

İlgini Çekebilir
Çağdaş Atan acil durum planına geçti!
Habere Git

Atan, çok yıprandığını söylemişti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan, geçtiğimiz ay görevinden ayrıldığını açıklamıştı.

Atan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, geride kalan sürede çok yıprandığını ve yorulduğunu belirtti.

Çağdaş Atan'ın Kayserispor karnesi

Kayserispor’da eski başkan Berna Gözbaşı’nın döneminde göreve getirilen teknik direktör Çağdaş Atan, transfer yasağına rağmen kurulu kadro ile lig ve kupa mücadelesinde aldığı skorlarla takdir topladı. Kayserispor’un başında 40 Süper Lig maçına çıkan Atan, 16 kez galibiyet sevinci yaşadı. 8 beraberlik alan 43 yaşındaki çalıştırıcı, 16 defa da yenilgi yaşadı. 5 kez Türkiye Kupası maçında Kayserispor’un başında yer alan Atan, 4 galibiyet 1 mağlubiyet elde etti.

Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor, bu sezon geride kalan 4 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Galatasaray, İstanbulspor ve Antalyaspor ile berabere kalan sarı-kırmızılılar Samsunspor’u mağlup ederek 6 puan topladı.

Senin için hazırladığımız haberler