Omar Elabdellaoui ve Taylan Antalyalı, Göztepe maçı sonrası konuştu

21.02.2022 - 22:36 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 22:58

Son dakika: Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe'yi 3-2 mağlup eden Galatasaray'da Omar Elabdellaoui ve Taylan Antalyalı maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Omar Elabdellaoui ve Taylan Antalyalı, Göztepe maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR- HABER

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe'nin Galatasaray'ı konuk ettiği karşılaşma adeta nefesleri kesti. Uzun bir aranın ardından formasına kavuşan Omar Elabdellaoui, bitiş düdüğünün ardından gözyaşlarını tutamadı.

"Fatih hocamız, tüm çalışanlar, Torrent hocamız, başkanımız ve çok insan yardım etti"

30 yaşındaki sağ bek maç sonunda, "Çok zor zamanlardan geçtim. Tekrar sahada olmak, en sevdiğim şeyi yapmak gibiydi. 2. kez futbola başlıyormuşum gibi hissettim. Çok zor zamanlardan geçtim. İkinci kez futbola başlıyor gibiyim. Bu süreçte çok insan yardım etti bana. Başta ailem, eşim, menajerim, çocuklarım, Fatih hocamız, tüm çalışanlar, Torrent hocamız, başkanımız, takım arkadaşlarım, taraftarlarımız. Sadece onlar değil, Türkiye de bana çok destek oldu. Bu galibiyet için çok mutlu oldum." dedi.

İlgini Çekebilir
Gomis oyuna sonradan girip Galatasaray'ı ipten aldı
Habere Git

Taylan Antalyalı: "Çok üzgünüm"

Ayrıca Göztepe deplasmanında ilk yarının sonunda ceza sahası içinde topa elle dokunan Taylan Antalyalı'nın yaptırdığı penaltı büyük tepkilere neden oldu. Maç sonu konuşan Taylan Antalyalı ise, "Pozisyonumda hataya yer yok, birkaç maçta hata yaptım ve golle sonuçlandı. Çok üzgünüm, arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Ciddi bir efor sarf ediyoruz. Çok istekliyiz, umarım bundan sonra 3 puanların devamı gelir." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler