Maçın kader anı! Çağlar'dan inanılmaz müdahale...

17.11.2021 - 08:54 | Son Güncellenme: 17.11.2021 - 09:27

A Milli Futbol Takımımızın Karadağ'ı deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşmaya Çağlar Söyüncü'nün müthiş müdahalesi damga vurdu.

Maçın kader anı! Çağlar'dan inanılmaz müdahale...

2022 FIFA Dünya Kupası G grubu son maçında A Milli Takım deplasmanda Karadağ'a konuk oldu. Ay yıldızlılar nefes kesen mücadelede aldığı 2-1’lik galibiyetle play-off biletini kaptı. Mücadeleye Çağlar Söyüncü’nün hayati müdahalesi damga vurdu.

Karadağ maçıyla kariyerindeki 43. A Milli maçına çıkan 25 yaşındaki savunma oyuncumuz Çağlar, Karadağ maçının 64. dakikasında yaptığı müdahele ile mutlak golü önledi.

GOLÜ ÇİZGİDEN ÇIKARDI

Karşılaşma Milli Takımımızın 2-1 üstünlüğü ile devam ederken, 64. dakikada kalemizde büyük bir tehlike yaşadık. Karadağ'ın hızlı hücumunda ikinci yarıda Sead Haksabanovic'in yerine oyuna dahil olan Ilija Vukotic'in ceza sahası içinden kalemize gönderdiği şutta top Uğurcan Çakır’ı geçerken, son anda kademeye giren Çağlar Söyüncü topu çizgiden çıkardı ve mutlak golü engelledi.

 

İşte maçın o kırılma anı ve Çağlar'ın müthiş müdahalesi...

Leicester City'de forma giyiyor

Çağlar Söyüncü kariyerinde 43 kez A Milli formayı giyerken, bu maçlarda iki gol kaydetme başarısı gösterdi. İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City'de forma giyen 25 yaşındaki milli futbolcumuz bu sezon oynanan tüm lig maçlarında forma giyerken, bir de gol attı.

Piyasa değeri 45 milyon euro

2018 yılında Freiburg'dan Leicester'a 21 milyon euroya transfer olan Çağlar, İngiliz ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. 25 yaşındaki futbolcunun mevcut piyasa değeri 45 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler