Merih Demiral, Lüksemburg maçında korner direğini kırdı

12.06.2022 - 10:13 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 10:15

A Milli Takım'ın Lüksemburg ile oynadığı Uluslar Ligi maçında Merih Demiral'ın bir pozisyonda topun kornere çıkmasını engellemek için yaptığı müdahale çok konuşuldu. İşte detaylar...

Merih Demiral, Lüksemburg maçında korner direğini kırdı

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta iyi bir başlangıç yapan ve ilk 2 maçından galibiyetle ayrılan A Milli Takımımız, Lüksemburg deplasmanına çıktı. Karşılaşma oynanırken, Merih Demiral'ın yaptığı hareket sosyal medyada gündem oldu.

Kayarak müdahale etmek istedi, bayrak direğini kırdı

Lüksemburg Stadı'nda oynanan müsabaka; 0-0'lık eşitlikle devam ederken, A Milli Takımımız'ın savunma oyuncusu Merih Demiral'ın hareketi maça damgasını vurdu. Başarılı stoper, karşılaşmanın 21. dakikasında yaşanan bir pozisyonun ardından topun dışarıya çıkmasını engellemek için büyük bir efor sarf ederek depara kalktı ve kayarak müdahale etmek istedi.Topa dokunan ancak dışarı çıkmasına engel olamayan Demiral, istemeden de olsa korner direğini kırdı.

Kamerana çarptı, oyun 5 dakika durdu

Kaymanın şiddetiyle yavaşlamakta güçlük çeken milli oyuncumuz, kameramana çarparak durabildi. Demiral'ın bu hareketi sonrasında korner direğinin takılması için oyun, 5 dakikalığına durdu ve yeni direk takılır takılmaz maça devam edildi.

Senin için hazırladığımız haberler