Arda Güler ve Muhammed Gümüşkaya Beraber Röportaj Verdi

12.02.2022 - 15:47 | Son Güncellenme: 12.02.2022 - 16:55

Muhammed Gümüşkaya, Giresunspor-Fenerbahçe maçı ile eski takımına karşı ilk kez oynayacak. Maç öncesi Muhammed ile Arda Güler, beraber röportaj verdi.

Arda Güler ve Muhammed Gümüşkaya Beraber Röportaj Verdi

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında GZT Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Ara transfer döneminde Sarı-Lacivertliler'den kiralık olarak Giresunspor'a gönderilen Muhammed Gümüşkaya, eski takımına karşı ilk defa mücadele edecek.

Arda Güler ile beraber röportaj

Zorlu maç öncesi kameralara konuşan Muhammed Gümüşkaya, duygularından bahsederken, yanına gelen Fenerbahçe'den yakın arkadaşı Arda Güler ile sıcak bir röportaj gerçekleştirdi. İkilinin dostane tavırları, izleyenleri gülümsetti.

"Çok heyecanlıyım"

Kameralar önünde önce tek olan Muhammed Gümüşkaya, "Bugün benim için çok özel bir gün. İlk defa doğduğum, büyüdüğüm kulübe karşı forma giyeceğim. Bundan dolayı çok heyecanlıyım. Ama şu an Giresunspor oyuncusuyum ve elimden geleni yapacağım." dedi.

"İnşallah onunla karşılıklı oynarız"

Röportaj esnasında Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Arda Güler'in yanına gelmesi ile konuşmasına devam eden Muhammed Gümüşkaya, "Arda çok iyi bir oyuncu. İnşallah bugün süre alır. İnşallah onunla karşılıklı oynarız. Bizim için güzel bir gün olacak." ifadelerini kullandı.

"Birkaç ay önce bu forma için ter döküyorduk"

Giresunspor'a kiralık giden eski takım arkadaşı için iyi dileklerde bulunan Arda Güler ise "Muhammed abi ile birkaç ay önce bu forma için ter döküyorduk. Şimdi o rakip. Bu futbolda var. İnşallah o da elinden gelenin en iyisini yapar." şeklinde konuştu.

Muhammed Gümüşkaya'nın performansı

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Boluspor’da geçiren Muhammed Gümüşkaya, bu sezon özellikle Vitor Pereira döneminde dikkat çekmeyi başarmıştı. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 18 maça çıkan genç oyuncu, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda da Helsinki’ye karşı iç sahada galibiyeti getiren golü kaydetmişti.

Pereira'nın gözdesiydi

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın göreve geldiği dönemde takımı gençleştirme projesinin en önemli parçası olarak dikkat çeken Muhammed Gümüşkaya, sahada gösterdiği performans ile birçok kişinin beğenisini toplarken, hocasının da vazgeçilmezi haline gelmişti. Muhammed, Pereira'nın Fenerbahçe başında çıktığı 25 karşılaşmanın 10'unda sahada görev aldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Giresun deplasmanında! İşte muhtemel 11'ler...
Habere Git

Sözleşmesi uzatıldı

Sarı-Lacivertli kulüp, 21 yaşındaki genç oyuncusu Muhammed Gümüşkaya ile geçtiğimiz günlerde 4 yıllık sözleşme yeniledi.

İlgini Çekebilir
Rus basınında flaş iddia! Golcü oyuncu Fenerbahçe'ye doğru...
Habere Git

Arda Güler'in performansı

25 Şubat 2005 doğumlu Arda Güler, futbola Gençlerbirliği Altyapısı'nda başladı. Ankara temsilcisinden Fenerbahçe Altyapısı'na geçen Arda, takımın alt yaş kategorilerinde önemli işler yaptı. 13 Temmuz 2021'de A takıma yükselmeyi başaran genç on numara, bu sezon 2 Süper Lig, 2 de Avrupa Ligi Elemeleri'nde forma giydi. 16 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'de 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler