Ne yaptın Cristiano Ronaldo! İzleyenler gözlerine inanamadı

12.03.2024 - 11:44 | Son Güncellenme: 12.03.2024 - 12:11

Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Al Ain'e penaltılarla yenilerek kupaya veda etti. Portekizli yıldız boş kaleye kaçırdığı golle hayranlarını şoke etti.

Ne yaptın Cristiano Ronaldo! İzleyenler gözlerine inanamadı

AJANSSPOR - HABER

Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 1-0 mağlup olduğu maçın rövanşında Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain'i Al -Awwal Stadium'da konuk etti.  

İlk yarı 3 gol sesi

İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Al Nassr, rövanş maçınada kötü başlayarak Rahimi'nin 28 ve 45. dakikalarda attığı gollerle 2-0 geriye düştü. Ev sahibi takım 45+5'te Garibi'nin attığı golle farkı 1'e indirerek soyunma odasına 2-1 geride girdi.

Eski Galatasaraylı maçı uzatmalara taşıdı

İkinci yarıya baskılı başlayan Al Nassr, Khalid Eisa'nın 51. dakikada kendi kalesine attığı gole skoru 2-2'ye getirdi. Karşılaşmanın 72. dakikasında ise sahneye Galatasaray'ın eski oyuncusu Alex Telles çıktı. Brezilyalı sol bek attığı golle Al Nassr'ı 3-2 öne geçirdi ve maçı uzutmalara taşıdı.

 

Al Nassr 10 kişi kaldı, Ronaldo seri penaltı atışlarını getirdi

Al Nassr'da Ayman Yahya, 98. dakikada kırmızı kart gördü ve uzatmalarda takımını 10 kişi bıraktı. Al-Ain, Sultan Al Shamsi ise 103. dakikada skoru 3-3'e getirse de Cristiano Ronaldo 118. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çevirerek tamını bir kez daha öne geçirdi. Uzatmalar 4-3'lük Al Nassr üstünlüğü ile tamamlanırken seri penaltı atışlarına geçildi.

Penaltılar sonunda tur atlayan Al Ain oldu

Seri penaltı atışlarında Al Nassr'da Ronaldo fileleri ikinci kez havalandırsa da Brozovic, Alex Telles ve Otavio penaltı atışlarından faydalanamadı. Al-Ain, penaltılarda Al Nassr'a 3-1'lik üstünlük sağladı ve Asya Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi. 

Ronaldo öyle bir gol kaçırdı ki

Öte yandan Al Nassr'ın yıldızı Cristiano Ronaldo 61. dakikada kaçırdığı golle izleyenlerişok etti. Karşılaşma 2-2 devam ederken ceza sahası dışından yapılan ve kaleciden dönen vuruş sonrası altı pas içinde meşin yuvarlakla buluşan Portekizli yıldız, kariyerine hiç yakışmayacak şekilde çok kolay pozisyonda topu ağlar yerine auta gönderdi.

Futbolseverlerin şaşkınlıkla izlediği pozisyon sonrası Ronaldo da büyük üzüntü yaşadı.

İşte Ronaldo'nun kaçırdığı o gol:

 

Senin için hazırladığımız haberler