Albert Riera'nın yeni takımındaki basın toplantısını bastılar!

05.07.2022 - 10:41 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 11:00

Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'nın yeni teknik direktörü Albert Riera'nın takdimini yapacağı basın toplantısını maskeli taraftarlar bastı. Detaylar haberimizde...

Albert Riera'nın yeni takımındaki basın toplantısını bastılar!

Galatasaray'da futbolculuk olarak forma giydiği 2 sezonluk dönemininin ardından futbolu bıraktıktan sonra sarı kırmızılı takımda antrenörlük yapan Albert Riera, teknik direktör kariyerine de adım attı. İspanyol çalıştırıcı, Slovenya'nın NK Olimpija Ljubljana'nın yeni teknik direktörü oldu.

Maskeli taraftarlar basın toplantısını bastı

Sloven ekibi Olimpija Ljubljana anlaşmaya vardığı yeni teknik direktörü Albert Riera'yı basına tanıtmak için basın toplantısı düzenlendi. Ancak takımın Riera'dan önceki hocası olan Robert Prosinecki ile yolların ayrılmasına tepki gösteren ultras tribün grubu üyelerinden maskeli bir grup basın toplantısını bastı.

Riera basın toplantısını terk etti

Kulübün ateşli taraftar grubu, maske ve şapkalarla yüzlerini gizleyip Riera'nın ve kulüp görevlilerinin olduğu masaya yöneldi. Fiziksel temasın olmadığı olmadığı olayda Riera masadan kalkarak odayı terk etti. İşte o anlar...

İlk teknik direktörlük deneyimi olacak

Futbolculuk kariyerinde 2015'te Zavrc ve 2016'da Koper'de forma giyerek Slovenya tecrübeleri yaşayan Albert Riera, kariyerinde ilk kez teknik direktör olacak. Riera'nın Olimpija Ljubljana ile ilk maçı da Lüksemburg ekibi Differdange 03 ile UEFA Konferans Ligi'nde perşembe günü olacak.

Galatasaray'da hem futbolcu, hem antrenör oldu

Riera, 2011-2012 sezonu başında Olimpiakos'tan bedelsiz olarak transfer olduğu Galatasaray'da 80 maçta forma giydi ve 4 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Futbolu bıraktıntan sonra sarı kırmızılı takımda antrenör olarak da görev alan Albert Riera, 2020-21 sezonunda Fatih Terim'in yardımcılığını yaparken, 2021-2022'de yarım sezon Domenec Torrent'in ekibinde yer aldı. İspanyol çalıştırıcı geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a veda etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler