Video - Soldado'dan şampiyonluk mesajı: 'Şampiyon olacaksak...'

09.01.2018 - 11:55 | Son Güncellenme: 09.01.2018 - 11:55

Video - Soldado'dan şampiyonluk mesajı: 'Şampiyon olacaksak...'

Fenerbahçe'nin İspanyol oyuncusu Soldado, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

Soldado'dan performans yorumu

"Tabii ki sahada en fazla süre alabilmek için çalışacağım. Hocamızın kararına saygı duyuyorum. Son dönemde Janssen oynadı. Önemli olan takımımızın başarısı. Kesinlikle memnun değilim, kişisel performansımdan. Ben buraya oynamaya geldim. Takımım adında her şeyi kenara bıraktım. Şampiyon olacaksak kulübede oturmaya razıyım. Önemli olan takımımızın başarısı."

Soldado: "Süper Lig, İspanya'da pek izlenen bir lig değil"

"Transfer olmadan önce Türk futbolunu tanımıyordum. Süper Lig, İspanya'da pek izlenen bir lig değil. Zaman zaman fotoğraflardan görüyordum. Olumlu anlamda şaşırdım diyebilirim. Burada çok sıkı bir bağ var. Taraftarlar takımına çok bağlı."

Soldado'dan şampiyonluk açıklaması

"Sezon başında yeni bir takım oluşturuldu diyebiliriz. Uyum süreci noktasında sıkıntılar yaşadık. İstediklerimizi sahaya yansıtmak zaman aldı. Son 1.5 aylık süreçte takım rayına oturdu. Umuyorum bu oyunu ligin sonuna kadar sürdürürüz. Ligin ikinci yarısında 40 puanlık hedefimiz var. Bu rakama ulaşır ve şampiyon oluruz."

Enes Ünal değerlendirmesi

"Enes Ünal ile 3 hafta birlikte çalışma fırsatım oldu. Levante ile alışma sürecini geçridi. Enes Ünal, büyük bir kulüpte oynuyor ve Villarreal için önemli bir oyuncu olacağını düşünüyorum."

Soldado'dan Cenk Tosun yorumu

"Kesinlikle adaptasyon sorunu yaşayacaktır. Ben de İngiltere'de bu sorunu yaşadım. Zor bir lig İngiltere Ligi. Umuyorum her şey iyi gider onun için. Eğer işler iyi giderse çok keyif alacağı bir lige gitti."

Video - Soldado'nun basın toplantısı

Senin için hazırladığımız haberler