Video - Vida'dan transfer, Mitrovic ve Mandzukic açıklaması!

05.01.2018 - 14:09 | Son Güncellenme: 05.01.2018 - 14:09

Video - Vida'dan transfer, Mitrovic ve Mandzukic açıklaması!

Beşiktaş'ın yeni transferi Domagoj Vida, bir basın toplantısı düzenledi. Hırvat savunma oyuncusu, siyah beyazlılara olan transferini anlattı, forma giyebileceği mevkileri sıraladı. Vida, takım arkadaşı Mitrovic hakkında da konuştu.

Domagoj Vida'nın açıklamalarının videosu

 

Vida'nın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

İnanılmaz bir ilk kamp günü yaşadım. Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. Burası inanılmaz bir yer, inanılmaz bir kulüp. Şimdi takımda tatlı bir rekabet olacak. Bu tatlı rekabetin tarafı olmaktan büyük keyif alacağım ve gurur duyacağım. Buraya oynamaya ve kendimi göstermeye geldim. Önemli olan Beşiktaş'ın başarısı.

Beşiktaş, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra benimle ilgilendi. Fransa'da iyi maçlar çıkardım ve birçok kulübün de ilgi alanına girdim. 5 ay önce Beşiktaş ile ön anlaşma imzaladım. Sözünde duran bir insanım.Daha farklı teklifler de vardı.

Mitrovic'ten Bilic'ten Beşiktaş hakkında bilgiler aldım. İnanılmaz büyük bir kulübe gideceğimi söylediler. Fazla düşünmeme gerek yoktu ve Beşiktaş'ı tercih ettim.  Bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapacağım ama futbol bu, bazen kötü maç da çıkarabilirim. Sahada her şeyimi Beşiktaş için vereceğim.

Asıl mevkim stoper. Hırvatistan Milli Takımı'nda Ukrayna'ya karşı sağ bek oynadım, hocam istemişti. Dinamo Kiev'de Chelsea'ye karşı sol bek oynadım ve Willian'ı tutmam gerekiyordu. En rahat oynadığım yer sol stoper.

Beşiktaş'ta büyük bir rekabet var, Mitrovic genç oyuncu olduğu için oynayamıyor bende genç oyuncuyken yedek kalmıştım. Mitrovic'le daha önce oynadım bence iyi bir oyuncu ve inanıyorumki o çok iyi yerlere gelecek.

Birkaç kulüpten teklif almıştım ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim. Galatasaray'ın teklif yapıp yapmaması önemli değil. Ben Beşiktaş'ın oyuncusuyum.

Dinamo Kiev'de son günlerimde kendimi riske etmedim, sakatlığımı düşünerek idman yaptım, masör ve bireysel hocamla antrenman yaptım. Normal antrenmanların başlamasını dört gözle bekledim.

Pepe ile Tosic aramızda güzel bir rekabet olacak ve elimizden geleni yapacağız takımımıza faydalı olmak için. Bu transferin sezon başı olmasını tercih ederdim ama devre arasında geldim, Ben buraya Beşiktaş'ın başarılı olması için geldim.

Kariyerimde gördüğüm kartları gençken gördüm, artık daha tecrübeli ve dikkatliyim. Rusya'da 3 sarı kartla kırmızı kart görmeden sezonu bitirdim. Agresif bir yapıya sahibim ama kendimi kontrol edebiliyorum.

Dinamo Kiev'de oynarken 15-20 Beşiktaş taraftarı maçlarımıza gelip "Come To Beşiktaş" diye bağırırdı, onların ne kadar takımlarına bağlı olduğunu görüyorum. Onların da desteğiyle gurur duyacakları bir takım olacağız.

Mandzukic ile görüştüm o da bana söyledi "inanılmaz bir takıma gidiyorsun" dedi. Şu an o Juventus'ta oynuyor ve buraya gelmesi çok zor.

Bayern Münih için çok fazla söze gerek yok. Son yıllarda düşüşteler, ben Leverkusen'de Heynckes ile çalıştım inanılmaz bir hocaları var. Biz de iyi bir takımız, gruptan çıkmayı başardık, kendimizi ispatladık ve bu turu geçme şansımız var.

Senin için hazırladığımız haberler