A Milli Takım'da Gökhan Sazdağı Geniş Oyuncu Listesine Eklendi

14.03.2024 - 14:20 | Son Güncellenme: 14.03.2024 - 14:29

A Milli Takım'ın Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde teknik direktör Vincenzo Montella, sağ bek pozisyonuna sürpriz bir ismi ekledi. Detaylar haberimizde...

A Milli Takım'da Gökhan Sazdağı Geniş Oyuncu Listesine Eklendi

Salim MANAV - AJANSSPOR

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlıkları kapsamında 22 Mart Cuma günü Budapeşte'de Macaristan ile, 26 Mart Salı günü ise Viyana'da Avusturya ile özel maçta karşılaşacak.

Sağ bek adayları belirlendi

Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024'de başarılı sonuçlar almak için iyi bir hazırlık süreci geçirmek ve alternatifleriyle birlikte iyi bir kadro oluşturmak isteyen Ay-Yıldızlılar'da teknik direktör Vincenzo Montella ve kurmayları sağ bek pozisyonu için adayları belirledi. 

Gökhan Sazdağı listeye eklendi

2021'den bu yana Kayserispor forması giyen 29 yaşındaki tecrübeli sağ bek Gökhan Sazdağı, A Milli Takım geniş oyuncu listesine eklendi.

A Milli olmadı

1.80m boyundaki sağ bek kariyerinde bugüne kadar A Milli Takım forması giyme fırsatı bulamadı. U19 Milli Takımı'da 7, U21 Milli Takımı'nda 2 kez olmak üzere toplamda 9 kez ay yıldızlı formayı giyen Gökhan Sazdağı, iki gol kaydetti.

Bu sezon 29 maçta forma giydi

Kariyerinde; Fenerbahçe, Turgutluspor, Manisaspor, Gaziantep FK, Fatih Karagümrük, Hatayspor, Adanaspor, Boluspor ve Kayserispor takımlarında oynayan 29 yaşındaki sağ bek bu sezon 29 maçta forma giyerken 5 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler