Vincenzo Montella, Sivasspor'u ziyaret etti!

28.09.2024 - 11:14 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 11:20

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'u ziyaret etti ve Bülent Uygun ile sohbet etti. İşte detaylar.

Vincenzo Montella, Sivasspor'u ziyaret etti!

AJANSSPOR HABER

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'u ziyaret etti. İtalyan teknik adam, dün oynanan Sivasspor-Başakşehir karşılaşmasını da stadyumdan takip etti.

Bülent Uygun ile fikir alışverişinde bulundu

Ziyaret kapsamında Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile bir araya gelen Montella, Türk futbolunun geleceği, altyapı yatırımları ve Sivasspor’un gelişimine dair karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Montella'dan Sivasspor'a takdir

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımının sezon hedefleri ve oyuncuları hakkında Montella’ya detaylı bilgi vererek, Türk futboluna katkı sağlayacak projeler ve Sivasspor'un ligdeki durumu hakkında değerlendirmeler yaptı. Vincenzo Montella, Sivasspor’un başarılarına ve istikrarına duyduğu takdiri dile getirdi.

Bülent Uygun, Montella'ya başarılar diledi

Uygun, ziyaretin anısına Montella’ya Sivasspor el işçiliği tabağını ve antrenman bilimi üzerine yazdığı kitap hediye ederek, A Milli Takımımıza Dünya Kupası yolunda başarılar diledi.

Senin için hazırladığımız haberler