Vis a Vis oyuncuları kimler ve konusu nedir? Ücretsiz izle

27.12.2020 - 19:26 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 19:31

İlk bölümü 20 Nisan 2015'te, son bölümü ise 4 Şubat 2019 yayınlanan Başlangıçta İspanyolca olarak Vis A Vis olarak adlandırılan Locked Up, Globomedia tarafından ilk olarak İspanyol Ağı Antena 3 ve daha sonra Fox İspanya için üretilen bir İspanyol drama televizyon dizisi hakkında araştırmalar artmaya başladı. Vis a Vis konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var gibi araştırma yapanlar Vis a Vis ücretsiz izle ve tüm bölümleri izle gibi arama yapıyorlar. İşte tüm detaylar...

Vis a Vis oyuncuları kimler ve konusu nedir? Ücretsiz izle

Vis a Vis İspanyol yapımı bir dizidir. Dizinin isminin Türkçe karşılığı göz göze ya da karşı karşıya anlamlarına gelmektedir. Dizinin ilk bölümü 2015 yılında yayınlanmıştır. Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir? İşte tüm detayları...

Vis a Vis konusu nedir?

 Dizide Macarena'nın sevgilisi Macarena'dan para çalmasını istemektedir. Fakat Macarena bu işi başaramaz ve çok kısa bir sürede yakalanır. Eski sevgilisi ise tüm suçu Macarena'nın üzerine yıkar ve olayda kendini aklar. Bu olaydan sonra Macarena hapse girer.

Hapishane ortamı dizinin en ilgi çeken bölümleri arasında yer almaktadır. burada fuhuş, uyuşturucu ve cinayet gibi pek çok illegal olaylar dönmektedir. Hapishanede çalışan kişilerin de güvenilir insanlar olduğu söylenemez. Bu tarz olaylara ve ortamlara alışık olmayan Macarena için hayat oldukça zorlaşmaya başlar.

Macarena hapishaneye geldikten sonra kendisine Sarışın ya da Sarı gibi lakaplar takılır. Hapishane hayatını suçsuz olduğunu düşünerek geçirmek istemez. Fakat her geçen gün Macarena için işler daha da zor bir hal almaktadır. Macarena'ya verilen habis cezası ise 7 senedir.

 

Vis a Vis kaç sezon oynadı?

Vis a Vis 4 sezon oynadı ve 5. sezon ile gündeme girdi. 

Vis a Vis türü nedir?

 Dizinin bir bölümü ortalama 70 dk sürmektedir. Vis A Vis dizisi gerilim ve dram türünde izleyici karşısına çıkmaktadır.

Vis a Vis oyuncu kadrosunda kimler var?

Maggie Civantos, Macarena Ferrira (Sarışın)

Najwa Nimri, Zulema Zahir

Alba Flores, Saray Vargas de Jesus (Çingene)

Carlos Hipolito, Leopoldo Ferreiro Lobo

Roberto Enriquez, Fabio Martinez Leon

Cristine Plazas, Miranda Aguirre Senen

Berta Vazquez, Estefania Kabila Silva "Rizos" (Kıvırcık)

Marta Aledo, Teresa Gonzales karakterini canlandırmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler