Visca transferini duyurdu! Fenerbahçe...

06.05.2021 - 16:37 | Son Güncellenme: 06.05.2021 - 17:07

Başakşehirli Edin Visca sezon sonu Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Yorumcu Mehmet Demirkol, Visca transferi hakkında konuştu ve Fenerbahçe'yi işaret etti.

Visca transferini duyurdu! Fenerbahçe...

AJANSSPOR - HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi Youtube Kanalı'nda spor gündemine dair açıklamalarda bulundu. Demirkol, Başakşehir'de forma giyen Edin Visca'nın Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini söyledi.

Visca'nın iyi bir performans sergilediğini vurgulayan Demirkol, '' Edin Visca inanılmaz futbol oynuyor. Geçen seneden bile daha iyi futbol oynuyor. Özellikle merkez oynamaya başladıktan sonra'' ifadelerini kullandı.

Visca - Fenerbahçe transferi: 'Çok değiştirir işi'

Adı Trabzonspor ve Başakşehir'e transfer iddiaları ile anılan Visca'nın gelecek sezon Fenerbahçe'de olabileceğini belirten Demirkol, ''Gelecek sezon Visca büyüklerden birinde forma giyecek, muhtemelen Fenerbahçe'de forma giyecek ve çok değiştirir işi'' dedi.

Edin Visca'nın Başakşehir'deki performansı

Bu sezon Başakşehir ile 31 maça çıkan 31 yaşındaki Edin Visca, 6 gol atıp 10 asist yaptı. 10 senedir turuncu - lacivertli formayı terleten Boşnak futbolcu İstanbul ekibindeki tüm kariyerinde 378 maça çıkıp 106 gol attı ve 109 asist kaydetti. 

Trabzonspor da Visca'yı transfer etmek istiyor

Öte yandan, Visca ile ilgili bir transfer iddiası da Trabzonspor için ortaya atılmıştı. Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın eski öğrencisi olan Visca'yı takımına istediği ve sezon sonu Karadeniz ekibinin Başakşehir'in kapısını çalacağı belirtilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler