Vitor Pereira, Fenerbahçe'den Diego Rossi'yi Transfer Etmek İstiyor

17.12.2022 - 08:48 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 09:00

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, yeni takımı Flamengo'ya Sarı-Lacivertlilerden Diego Rossi'yi transfer etmek için girişimlere başladı. Detaylar.

Vitor Pereira, Fenerbahçe'den Diego Rossi'yi Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin eski teknik ditektörü Vitor Pereira yeni takımı Flamengo ile anlaşa imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına başladı. Portekizli teknik adam ilk olarak Sarı-Lacivertlilerden eski öğrencisi Diego Rossi'yi transfer etmek için kollarını sıvadı. Detaylar...

Sabah'ta yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin eski hocası Vitor Pereira, gözünü eski oyuncusuna dikti! Portekizli çalıştırıcı, sarı-lacivertlilere Los Angeles FC'den transfer olan Uruguaylı yıldız Diego Rossi'yi yeni takımı Flamengo'ya transfer etmek için kolları sıvadı.

Fenerbahçe'nin isteği belli oldu

Fenerbahçe 5.5 milyon Euro karşılığında aldığı oyuncu için 15 milyon Euro seviyesinde bir bonservis istiyor. Rossi'nin kontratı 2024- 25 sezonunda bitiyor.

5 gole katkı sağladı

Fenerbahçe formasıyla bu sezon Süper Lig'de 12 karşılaşmaya çıkan Rossi, 2 gol atarken 3 asist yapma başarısı elde etti. Avrupa Ligi ve Elemelerinde ise toplamda 8 maça çıkan golcü oyuncu 5 asist yapma başarısı gösterdi. 

Napoli devrede

Diego Rossi'ye teklifler gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertlilerin Uruguaylı golcü oyuncusunu Serie A ekiplerinden Napoli'nin de takip ettiği iddia edilmeye devam ediyor. İtalyan ekibi Rossi'yi kadrosuna katmak için girişimlere başlayacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferde önce içine bakacak! İmza an meselesi...
Habere Git

Torino 7 milyon önerdi

İtalya'nın köklü kulüplerinden Torino'nun da Diego Rossi'ye 7 milyon Euro önerdiği İtalyan basınında yazıldı. Fenerbahçe ise genç oyuncuyu burakmak için 15 milyon Euro bonservis bedeli belirlediğini aktardı.

Toplam 9 golü var

Fenerbahçe'ye Los Angeles FC'den transfer olduktan sonra 61 maçta forma giyen Diego Rossi, toplamda 9 kez de ağları sarstı.

Vitor Pereira getirdi

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Sarı-Lacivertli takımda görev alırken takıma satın alma opsiyonlu kiralık olarak istediği Rossi'yi takımda oynatmış, kadroya dahil etmişti. Pereira, ayrıldıktan sonra ise Fenerbahçe, bonservis bedelini ödeyerek Rossi'yi kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler