Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'den maaş almaya devam ettiği iddia edildi

10.02.2022 - 08:48 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 08:54

Brezilya basını Fenerbahçe'nin görevine son verdiği Vitor Pereira'nın sarı lacivertli kulüpten ayrılmasına rağmen maaş almaya devam ettiğini yazdı. İşte o rakam...

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'den maaş almaya devam ettiği iddia edildi

Fenerbahçe'den gönderilen Vitor Pereira ile ilgili Brezilya basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Fotomaç'ın haberine göre; İran asıllı menajer Kia Joorabchian, Globo Esporte'ye yaptığı açıklamada, "Vitor Pereira sözleşme süresi dolmadan görevine son verildiği için maaşını almaya devam ediyor.

Everton olmadı, Corinthias ile masaya oturdu 

Premier Lig ekibi Everton ile olan transfer görüşmeleri İngiliz taraftarların tepkisi nedeniyle yarıda kalan Pereira'nın Brezilya ekibi Corinthias ile masaya oturduğu biliniyordu. 

F.Bahçe'den maaş almaya devam ediyor iddiası

Joorabchian, Pereira ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hiç çalışmasa bile çok ciddi geliri var. Corinthians'ın bu kazançın üzerinde bir ödeme yapmasına imkan yok... Burası çok açık ve net. Vitor Pereira, aylık 150 bin Euro kazanıyor" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan radikal hamle! Aklım almıyor...
Habere Git

Kariyerinde 8 kupa var

Fenerbahçe'deki ikinci döneminde de bekleneni veremeyen Portekizli teknik adam, kariyerinde 8 kupa kazandı. Porto ile iki lig ve iki Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan 53 yaşındaki Pereira Yunanistan Ligi’nde de Olimpiakos ile de ligde ve kupada mutlu sona ulaşmıştı. 

Vitor Pereira, Fenerbahçe’den önce görev yaptığı Çin ekibi Shanhagi SIPG ile hem lig hem kupa şampiyonlu kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler