Beşiktaş - Antalyaspor Maçında Depremzede Çocuklar İçin Anlamlı Hareket

26.02.2023 - 19:39 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 20:49

Beşiktaş, Antalyaspor karşılaşmasında "Bu Oyuncak Sana Arkadaşım" kampanyasını devreye soktu ve sahaya atkı, bere ve pelüş oyuncaklar atıldı. İşte detaylar

Beşiktaş - Antalyaspor Maçında Depremzede Çocuklar İçin Anlamlı Hareket

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Vodafone Park'ta Antalyaspor'u ağırlıyor. İki takım erteleme maçında karşılaşıyor. 4.17'de yani Kahramanmaraş depreminin saatine tekabül eden dakikada tribünlerden binlerce pelüş oyuncak sahaya atıldı.

Cenk Tosun ağladı

Dolmabahçe'de oynanan mücadelenin ilk dakikalarında olağanüstü bir görüntü ve duygusal anlar yaşandı. Futbolcuların da duygulandığı görüldü. Cenk Tosun gözyaşlarına hakim olamadı.

Sahaha depremzede çocuklar için atılan peluş oyuncakları futbolcular toplayıp saha kenarındaki görevlilere  teslim etti.

Oyuncaklar, afet bölgesine gönderilecek

Beşiktaş, yaşanan felaketten etkilenen depremzede çocuklara moral vermek amacıyla sahaya atılan pelüş oyuncak, bere ve atkıların afet bölgesine gönderileceğini duyurdu.

İlgini Çekebilir
CANLI | Beşiktaş - Antalyaspor
Habere Git

Bir istifa çağrısı da Vodafone Park'ta

Öte yandan Fenerbahçe taraftarının dün Kadıköy'de yaptığı "Hükümet istifa" tezahüratı Vodafone Park'ta da yapıldı.  Bu tezahüratın ardından da "Çocuklar inanın, güzel günler göreceğiz, güneşli günler" şarkısı söylendi.

"Mustafa Kemal'in askerleriyiz" tezahüratı

Heyecan dolu geçen karşılaşmada iki takım taraftarı 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyerek 'İzmir Marşı'nı söyledi.

Deprem nedeniyle özel forma

Ayrıca sahadaki futbolcuların mücadelede giydikleri formaların arkasında deprem felaketinin yaşandığı illerin isimleri yer aldı.

Ahmet Nur Çebi, depremzede çocuklarla buluştu

Ayrıca Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor maçını izlemek üzere Vodafone Park’ta bulunan depremzede çocuklar ile bir araya geldi. Çebi, tek tek ilgilenip sohbet ettiği depremzede çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Senin için hazırladığımız haberler