Beşiktaş-Göztepe Maçında Tünel Karıştı! Halil Akbunar ile Serdar Topraktepe Birbirine Girdi!

10.02.2022 - 21:31 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 21:50

Beşiktaş ile Göztepe arasında Türkiye Kupası mücadelesinde ilk yarının bitiş düdüğünün ardından tünel karıştı. Serdar Topraktepe ile Halil Akbunar kavga etti.

Beşiktaş-Göztepe Maçında Tünel Karıştı! Halil Akbunar ile Serdar Topraktepe Birbirine Girdi!

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Beşiktaş ile Göztepe karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelenin ilk yarısını bitiren düdük çaldığında soyunma odasına giden taraflar arasında ipler gerildi. İtişmelerin yaşandığı tünelde Halil Akbunar ile Serdar Topraktepe arasında geçenlerin perde arkası ortaya çıktı.

Halil tepki gösterdi

İlk yarının sonlarına doğru bir pozisyona itiraz eden Beşiktaş yardımcı antrenörü Serdar Topraktepe, 4. hakem ile diyaloğu uzatınca, sahadan Göztepe kaptanı Halil Akbunar tepki gösterdi.

"Çok konuşuyorsun"

İlk yarının bitiş düdüğü ile devre arası için soyunma odasına girmekte olan Halil Akbunar, Serdar Topraktepe'ye "Çok konuşuyorsun" anlamında hareket yaptı ve koridora girdi.

Koridorda itiştiler

Halil Akbunar'ın bu hareketinin ardından Serdar Topraktepe ve diğer Beşiktaşlı futbolcular da hemen koşarak, koridora girdiler. Koridorda ciddi itiş kakış olduğu ve Halil ile antrenör Topraktepe'nin birbirlerinin üzerine yürüyüp, itiştikleri öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler