Volkan Demirel dejavu yaşattı! Kemiklerini kırıyordu...

28.02.2021 - 22:17 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 22:30

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de kaleci antrenörü Volkan Demirel, 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçında yerinde duramadı. Pelkas'ın galibiyet golünün sevincini Erol Bulut'a sarılarak kutladı. Demirel, ligin ilk yarısındaki görüntüleri hatırlattı. İşte detaylar...

Volkan Demirel dejavu yaşattı! Kemiklerini kırıyordu...

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yendi. Bu maçta kaleci antrenörü Volkan Demirel'in gol sevinci dikkatlerden kaçmadı. Demirel, gol sonrası teknik direktör Erol Bulut'a sarılarak sevincini kutladı. Detaylar haberde...

Volkan Demirel, dejavu yaşattı

Trabzonspor deplasmanında galibiyetten başka bir sonuç düşünmeyen Fenerbahçe'de Volkan Demirel maç boyunca heyecanlı bir görüntü ortaya koydu. Volkan Demirel, Pelkas'ın zaferi getiren golü sonrası teknik direktör Erol Bulut'a sarıldı. Bu görüntü sonrası futbolseverler dejavu yaşadı.

Erol Bulut'un kemiklerini kırıyordu!

Volkan Demirel, Süper Lig'in 6. haftasında 3-1 kazandıkları Trabzonspor maçında da yine Erol Bulut'a sarılmış ve bu görüntüler sosyal medyada sıkça paylaşılmıştı. 

Erol Bulut, Volkan Demirel'e ne demişti?

Volkan Demirel, Erol Bulut'a sarıldığı anları ise şu sözlerle anlatmıştı: 

"Erol hocamla bugün konuştuk. Gol sevinci sırasında sarılmıştım. Onun için 'İyi ki kemiklerimi kırmadın' dedi bana. 'Yok hocam sevgiden bunlar, zarar gelmez' dedim. İnşallah bu sevinci sezon sonu şampiyon olunca da yaşarız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler