Hatayspor'dan Volkan Demirel, Ümraniyespor Maçından Sonra Konuştu

03.01.2023 - 20:14 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 20:52

Süper Lig'de Ümraniyespor ile Hatayspor 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel açıklama yaptı. İşte detaylar...

Hatayspor'dan Volkan Demirel, Ümraniyespor Maçından Sonra Konuştu

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Ümraniyespor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 2-2 berabere bitti. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu.

"Galibiyete daha yakındık"

Volkan Demirel, "Kaçırdığımız pozisyonlar itibarıyla galibiyete daha yakındık. İlk yarıda Bertuğ'la, ikinci yarıda da Ze Luis ve El Kaabi'nin pozisyonları var. Bunları kaçırırsanız beraberliğe razı olursunuz. Bu sonuca üzülüyoruz. Ümraniyespor'un da amacı kazanmaktı" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, maç planlarının savunma arkasına atılan toplar olduğunu ve bu noktada El Kaabi ve Lobjanidze'yi etkili kullanmak istediklerini söyleyedi.

İlgini Çekebilir
Bol gol var, kazanan yok!
Habere Git

"1 puan olunca, emeklerinizin karşılığı olmuyor"

Sözlerine devam eden Demirel, "Planımız bu şekildeydi. Daha çok pozisyona girebilirdik. Savunma arasına daha çok koşu yapabilirdik. Bütün hafta buna çalışmıştık. Pozisyonlar vardı ama sonuçlandıramadık. 1 puan olunca, emeklerinizin karşılığı olmuyor. Kendi adıma üzgünüm" şeklinde konuştu.

El Kaabi açılışı yaptı

24. dakikada savunmada Glumac'ın yavaş kalan pasında araya giren El Kaabi, ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden yaptığı vuruşta Serkan Kırıntılı’nın solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 

Avounou beraberliği getirdi

39. dakika ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Del Valle’nin içeri çevirdiği sert topa arka direkte dokunan Avounou meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 

Lobjanidze'den şık gol

53. dakikada ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan El Kaabi’nin pasında Lobjanidze’nin ceza sahası sol çaprazında yaptığı düzgün vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 

Umut Nayir, skoru belirledi

67. dakikada penaltıda topun başına geçen Umut Nayir, sağ ayağıyla yaptığı vuruşta, kalecinin solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Skor 2-2 beraberliğie geldi.

Senin için hazırladığımız haberler