"Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin 3 Temmuz simge isimlerinden birisidir"

04.07.2017 - 13:30 | Son Güncellenme: 04.07.2017 - 13:30

Radyospor'da Eyüp Yıldız'ın konuğu olan Hasan Bek, Fenerbahçe gündemine dair açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar:

"Volkan Demirel'in Fenerbahçe'ye transferi 15 yıl falan oldu sanırım. 2002-03 yılı arasıydı hatırladığım kadarıyla. Volkan'ıda Fenerbahçe'ye kazandıran Saadettin Sarandır. Volkan, karakter olarak, oyun olarak Fenerbahçe'ye çok iyi hizmetler yapmıştır. Milli takımda bazı olaylar yaşandı ve bunlardan dolayı da baya yıprandı. Ayrıca, Fenerbahçe'nin 3 Temmuz simge isimlerinden birisidir.  Fenerbahçe Kulübünün tarihinde Volkan'ın ismi yazılacaktır. Aykut Kocaman'ın gelmesinden sonra bir açıklama yapan Volkan Demirel, "ben oynarım, oynamam bu önemli değil. Ben oynadığım sürece Fenerbahçe'ye hizmet etmeye devam edeceğim" dedi. 

Şampiyonluğa oynayacak bir takımın iki iyi kalecisi olması lazım. Başakşehir'in ikinci iyi bir kalecisi yok ligin sonlarına doğru baya zorlandılar. Şampiyonluğa oynayan takımın en az iki iyi kalecisi olması lazım. 

Pereira göreve geldiğinde kendi vatandaşı Fabiano'yu getirdi. Benim birinci kalecim Fabiano'dur dedi.  Ne oldu sonra Fabiano kaleyi Volkan'dan alamadı. Daha sonra Volkan birinci kaleci olarak görev aldı. Aykut Kocaman, Volkan'a fazlasıyla güveniyor. İyi oynayana formayı veriyor. Kameni birinci kaleci olarak alınmış olabilir ama Volkan o formayı vermez. 

Emenike 2011 yılında transfer edilmiş oyuncu. O marka, o model oyuncu bir çok kez gitti geldi ve zihinsel olarak baya yıprandı. Emenike'nin bir an önce gitmesi gerekiyordu. Fenerbahçe zarar etmeden Emenike'den kurtuldu diyebilirim. Çünkü, 3 sezondur çok irtifa kaybetti. Takımda da en çok göze batan oyuncu Emenike 'ydi. Futbolcu planlamaları artık uzun süreli olmuyor. 1 -2 yıl en fazla. Mesela Galatasaray'da Sneijder var, duygusal bakmamak lazım artık. Oyuncudan maksimum verim alamıyorsan artık kurtulman lazım. 

Fenerbahçe'nin bu sezon en önemli transferi Aykut Kocaman'dır. Kjaer bence bu sezonki kadro planlamasında yok. Fenerbahçe'nin çok kaybı olur mu, olmaz. Van Persie bu sezon iyi performans sergileyecektir. Çok iyi paslar atıyor, veriyor.

Aykut Kocaman birimsel çalışan bir hoca. Pereira, Advocat geldi lak tak testi bile yapmadılar oyunculara. Ama Aykut hoca bu testlerin hepsini yapıyor.  Birimsel çalışıyor. Bunları Shaktar maçında gördük. 

AJANSSPOR ÖZEL HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler