Hatayspor'da Volkan Demirel, Galatasaray Yenilgisi Sonrası Konuştu

13.01.2023 - 22:29 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 23:10

Süper Lig'de sezonun ilk yarısının son maçında deplasmanda Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Hatayspor'da Volkan Demirel, Galatasaray Yenilgisi Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 19. haftasında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile Volkan Demirel’in ekibi Hatayspor karşı karşıya geldi. Mücadele Galatasaray'ın 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. 

Karşılaşma sonrası Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

"Bu sevdaya nasıl düştüler onu araştırıyoruz"

Takımdaki bazı alışkanlıkları değiştirmeye çalıştığını ifade eden Demirel, "Anlatılacak çok şey var. İlk golü yiyorsunuz, golü yerken oyuncumuz ayakkabısını değiştiriyor. Alışkanlıklardan insanları vazgeçirmek zor. Geriden oyun kurma sevdası var, bu sevdaya nasıl düştüler onu araştırıyoruz." dedi.

"İkinci yarı daha doğru oynadık"

Maçın ilk yarısından ziyade ikinci yarıda daha iyi oynadıklarını ifade eden Demirel, "45'inci dakikada 2 tane gol yerseniz maçı döndürmeniz daha zor olur. İkinci yarı daha doğru oynadık ama yakaladığımız pozisyonların şiddeti... Önümüzde BAY haftası var, transfer sezonu başladı. Elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
İlk perdede şampiyon Cimbom
Habere Git

Volkan Demirel oyuncularına sinirlendi! "Oğlum ne yapıyorsunuz"

Karşılaşmada Volkan Demirel, Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu ile bulduğu golün ardından verdiği tepkiyle dikkat çekti.  NTV Spor'un haberine göre; Volkan Demirel gol sonrası futbolcularına seslendi. Volkan Demirel'in futbolcularına "Oğlum ne yapıyorsunuz" dediği aktarıldı.

Volkan Demirel ile Fernando Muslera hasret giderdi

Öte yandan Volkan Demirel ile Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera ilk düdük öncesi hasret giderdi. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbide yıllarca karşı karşıya gelen ikilinin neşeli anları dikkat çekti. Hem Volkan Demirel hem de Fernando Muslera, birbirlerine başarılar diledi.

Galatasaray taraftarları Volkan Demirel'e tepki gösterdi

İkilinin birbirine sarılmasından hemen sonra tribünlerden Volkan Demirel'e ıslıklı protesto başladı. Volkan Demirel'in adı anons edildiğinde tüm protesto daha da yükseldi. Demirel'in bu tepki karşısında şaşkınlık yaşadığı görüldü.

Volkan Demirel'in en farklı Galatasaray mağlubiyeti

Futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde toplamda 34. kez Galatasaray'a rakip olan Volkan Demirel en farklı mağlubiyetini yaşadı. Opta verilerine göre, Volkan Demirel futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray'a rakip olduğu 34 resmi maçtaki en farklı mağlubiyetini Hatayspor'un başında aldı.

Senin için hazırladığımız haberler