Volkan Demirel'den Fenerbahçe İddialarına Yanıt

20.06.2023 - 16:55 | Son Güncellenme: 20.06.2023 - 17:04

Son dakika: Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, geleceği ile ilgili net konuştu ve Hatay ile yola devam etmek istediğini belirtti. İşte detaylar

Volkan Demirel'den Fenerbahçe İddialarına Yanıt

AJANSSPOR - HABER

İsmi son günlerde Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü için anılan Volkan Demirel, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. 

Volkan Demirel kararını açıkladı!

Jorge Jesus sonrası teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme gelen isimlerden biri de eski oyunculardan Volkan Demirel olurken, Hatayspor'u çalıştıran genç hoca, açıklamalarda bulundu. Demirel yaptığı açıklamada ilk hedefinin Hatayspor olduğunu söyledi.

"İlk hedefim Hatayspor"

Volkan Demirel, "Herkesin hayalleri ve hedefleri vardır. Şu anki hedefim Hatayspor'un bu sene ayağa kalkıp Süper Lig'de mücadele etmesi. Geleceğimle ilgili hayallerim ve hedeflerim var ama bu ilk hedefim Hatayspor. Bunun için elimden ne geliyorsa onu yapacağım." sözlerini sarf etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye öneri: Löw-Kartal formülü
Habere Git

Ali Koç "İki Hoca Adayı Var" demişti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olaylı geçen Mali Genel Kurul'da, "Yeni teknik direktör için birçok kişiye sorduk. Bir kısmı 'Türk olsun' diyor, bir kısmı 'Türkiye'yi bilen yabancı olsun' diyor. Piyasada müsait olan geçen seneye göre çok daha fazla hoca var. Tüm bu görüşlerin ardından, Türkiye'yi bilmeyen, Türkiye'de çalışmayan hoca ile çalışmanın risk olduğuna karar verdik." demişti.

Fenerbahçe'de gözler Volkan Demirel'e çevrilmişti

Bu açıklamaların ardından Sarı-Lacivertliler'in başına geçmesi muhtemel isimler olarak İsmail Kartal, Volkan Demirel ve Sergen Yalçın geçmişti. Sergen Yalçın'ın Azerbaycan ekiplerinden Neftçi Bakü ile anlaşmasının ardından gözler İsmail Kartal ve Volkan Demirel'e çevrilmişti.

Volkan Demirel'in kariyeri

Volkan Demirel, Fenerbahçe kariyerinde 5 Süper Lig şampiyonluğu, 3 TFF Süper Kupa şampiyonluğu ve 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Volkan Demirel'in teknik direktörlük kariyeri

Yardımcı antrenörlük kariyerinde 34 maç Erol Bulut'un ekinde yer alan Demirel, 27 maç ise Ersun Yanal'ın yardımcılığını üstlendi. 9 maç Tahir Karapınar, 2 maç Zeki Murat Göle, 1'er maç Volkan Kazak ve Recep Karatepe'nin yanında yer aldı.

Teknik direktörlük kariyerine Fatih Karagümrük'te start veren Volkan Demirel, 24 maçlık periyotta 1.71 puan ortalaması tutturdu. Volkan Demirel, 2022-23 sezonunda Atakaş Hatayspor'un başına geçti.

Senin için hazırladığımız haberler