Volkan Şen için kimi feda edecek?

07.06.2016 - 12:32 | Son Güncellenme: 07.06.2016 - 12:32

Slovenya maçının ilk yarısında kanatsız oynadık, pozisyon üretemedik. İkinci yarı Volkan Şen - Emre Mor ile hücuma çıktık. İmparator, orta sahadaki beş isimden birini Voşkan Şen için feda edecek.

SLOVENYA'YI 1-0 mağlup ettiğimiz maçta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ilk 11'de sahaya kanat oyuncusu sürmedi. Burak Yılmaz'ın arkasında Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Oğuzhan Özyakup, Selçuk İnan ve Ozan Tufan yer aldı. Ay-Yıldızlılar, duran toptan Burak Yılmaz ile öne geçmesine rağmen 45 dakika boyunca hücumda etkili olamadı. İmparator da ikinci yarı Volkan Şen ve Emre Mor'u oyuna aldı. Bu sayede etkili kontrataklara çıkmayı başaran Ay-Yıldızlılar, hücumda da pozisyonlar üretti. Fatih Terim de karşılaşma sonrası; "Emre ve Volkan girdikten sonra daha etkili olduk. Bunu değerlendireceğim" dedi. İmparator'un bu sözlerinin ardından akıllara şu soru geldi: Fatih Terim, orta sahadan kimi feda edecek?

ARDA-HAKAN-OZAN KESİN VAR!..

Emre Mor'u Euro 2016'da yedek koz olarak düşünen Fatih Terim, Volkan Şen'i Slovenya maçının ardından ilk 11'de oynatmayı planlıyor. Ama bunun için orta sahadaki oyunculardan biri kulübeye çekilecek. Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu ve Ozan Tufan'ın yeri garanti… Selçuk İnan'ı da kesmeyi düşünmeyen İmparator, Hırvatistan maçı öncesi Oğuzhan Özyakup ve Volkan Şen arasında karar verecek. Burak Yılmaz da Slovenya maçındaki performansıyla formayı kaptı.

Akşam

Senin için hazırladığımız haberler