Vural: "Biz şu an 6-3 öndeyiz"

22.07.2020 - 23:31 | Son Güncellenme: 22.07.2020 - 23:31

Akhisarspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, 3-3 sona eren Karagümrük maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Deplasmanda atılan golün avantaj olduğunu vurgulayan Vural, "Vrsajevic oyundan çıktıktan sonra konsantrasyon kaybı oldu. Elmar'ın ceza sahasındaki rakibe girişi yanlıştı. Bertuğ ile attığımız mükemmel gelen bir gol oldu. Devre de böyle bitti. 2. golde hata yaptık. Oyunun son 15 dakikasına girdik. 84. dakikada eşitliği sağladık. Son dakikada attığımız gol iyi oldu. Bu turnuvada deplasmanda atılan bir gol 2 gol sayılır. Biz şu an 6-3 öndeyiz. 1-0'lık galibiyetler iki tarafa da yarıyor.

Karagümrük iyi bir takım. Çok ortada bir maç oldu. Biz bugün çok iyi mücadele ettik. Skoru yakaladığımız zaman topu tutabilmeliydik. Dışarıda gollü beraberlik çok önemli. 4-4 olmadıktan sonra beraberlik bizim olacak. Skor anlamında bir avantajımız var. Rakibimizin kazanma yönünde bir kurguyla oynaması lazım. Bu 4 gün içerisinde dinlenmeye çalışacağız ve tur atlayıp final maçını oynamak istiyoruz" dedi.

"Daha iyi şartlarda oynanabilir"

Vefa Stadyumu'nda maçın oynanmasının hata olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, "Ben Karagümrük'ü çok severim. Bu maç seyircisiz oynanmadı. Ben federasyona defalarca yazdım. İstanbul'da çok stadyum var. Daha iyi şartlarda oynanabilir. Soyunma odasında nefes alamıyoruz. Amaç futbol oynamak... İzleyenlere iyi bir şey sunmak istiyoruz. Bu alan bile karanlık duruyor. Onlar da iyi oyuncular. Daha iyi bir sahada oynanabilirdi. Rakibimize güzel bir sahada oynama imkanı vereceğiz. Ali Palabıyık'a teşekkür ediyorum. Gergin bir maçı çok iyi yönetti" şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler